Video Online – Finala Mpfm 6 din 12 noiembrie 2016

video online finala mpfm 6 din 12 noiembrie 2016Prin ce peripetii au trecut concurentii in aceasta saptamana? Urmariti video online Finala Saptamanala cu numarul zece a sezonului sase MPFM, din 12 noiembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00! Rica Raducanu a fost invitatul emisiunii. El s-a aratat dezamagit de sportul care se practica in Romania. Nationala noastra a pierdut partida cu reprezentativa similara a Poloniei cu scorul 0-3. Rica Raducanu a vorbit de meciul pierdut de Nationala Romaniei in fata celei a Poloniei si a incercat sa caute solutia pentru Nationala. Tatal lui Edith a stat fata-n fata cu Rica Raducanu! Rica Raducanu si-a dat seama imediat ca tatal lui Edith a facut box in tinerete.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 12 noiembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Tatal lui Edith a dezvaluit amintirile unui razboi mai vechi, in momentul in care a fost invitat in casa fetelor. Concurentii au fost la fotbal. Acestia au pasit in iarba, dornici sa-si etaleze talentul fotbalistic. Concurentii au pasit din nou in arena gladiatorilor! Castigatorul cursei spre rasfat va intra in posesia unei sume de bani pe care o va putea cheltui pe site-ul lajumate.ro.

Cristi si Danut i-au pus gand rau lui Valentin. Cristi: “Vreau sa-l elimin pe Valentin din cursa spre rasfat!” Mai multi baieti au fost de acord sa-l elimine pe Valentin, considerand ca acesta a incercat sa saboteze echipa. S-au intors baietii impotriva lui Valentin? Singurul care i-a tinut apararea lui Valentin a fost Marius.

Valentin: “O sa cedez punctul de fiecare data, pana cand o sa fiu eliminat!” Baietii au castigat si de aceasta data probele puse in joc. In ciuda victoriei, echipa baietilor a fost macinata de tensiuni periculoase. Fetele au pierdut si au jucat proba de imunitate. Andreea si Adriana au obtinut acelasi punctaj si au jucat proba de baraj. Andreea a castigat proba imunitatii in cursa spre rasfat. Andreea a eliminat-o pe Stefania din cursa pentru rasfat!

Tensiunile vechilor iubiri au provocat confruntari aprinse.Adriana si Valentin si-au revazut fetitele. Lacrimile de fericire si-au facut aparitia pe obrajii lor.

Nominalizarile au lovit din nou. Lorena, Daniel, Sergiu, Cristi si Georgiana au fost tinta nominalizarilor concurentilor.

Saptamana aceasta Mirii Saptamanii au fost Andreea si Valentin. Protejatii saptamanii au fost: Cristi, Petru, Ali, Radu, Georgiana, Edith si Andrada. Lorena si Daniel impreuna cu mama lui, doamna Daniela au intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Momente din emisiune:

Lacrimi de fericire vor inunda obrajii lui Valentin și ai Adrianei!

Simona, mama Andradei, caută să rezolve conflictul unei vechi iubiri!

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *