Video Online – Finala Mpfm 6 din 14 ianuarie 2017

finala mpfm 6 din 14 ianuarie 2017Portile competitiei s-au deschis! Noi concurenti MPFM 6 au trecut pragul casei! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu din 14 ianuarie 2017, prima parte de la ora 14:00 si partea a doua de la ora 17:00, in direct pe Antena1. Ana-Maria a parasit competitia. Andrei si Radu le-au dus pe Andreea si Madalina la patinoar. Concurentii s-au distrat de minune pe gheata. Andrei si-a deschis sufletul fata de doamna Constantina si fata de Madalina. Mihai si Mihaela s-au aflat in pragul despartirii, dar acum cei doi si-au revenit. Mihaela a primit un cadou special: un sejur la SPA.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 14 ianuarie 2017, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii le-au dat o mana de ajutor celor aflati in dificultate. Au fost la un centru pentru batrani, unde au dus fructe si au dat zapada.

Concurentii s-au luptat pentru o excursie la munte. Edith si Cosmin au fost prima pereche castigatoare, care vor merge in excursia la munte. Cea de-a doua pereche castigatoare a fost cea formata din Andrei si Madalina. Madalin a avut o reactie acida, dupa ce a fost obligat sa ia cina cu Madalina impotriva vointei lui. Dupa ce mama lui a insistat sa ia cina cu concurenta, Madalin s-a rastit la doamna Constantina. Madalin catre mama lui: “Esti proasta si taci!”

Madalin despre cina cu Madalina: “Nu ma simteam eu pregatit pentru asa ceva!”

Sora lui Madalin si-a criticat fratele pentru comportamentul agresiv pe care l-a avut la adresa mamei lor! Iuliana, sora lui Madalin: “Ma asteptam ca fratele meu va aiba o reactie nervoasa, dar nu atat de dura!” Chiar si dupa ce situatia s-a mai calmat, doamna Constantina si Madalin au ramas suparati.

Madalin a ajuns la judecata concurentilor dupa comportamentul neadecvat la adresa mamei sale! Radu catre Madalin: “Cu noi nu-ti merge sa vorbesti cum ai facut-o cu mama ta!” Andrada catre Madalin: “Nimic pe lumea asta nu-ti permite sa vorbesti asa cu mama ta!” Andreea: “Madalin nu realizeaza gravitatea faptei sale!” Primul nou concurent se numeste Ionut are 28 de ani si vine din Pitesti. Urmatorul se numeste Valentin, are 22 de ani si vine din Ploiesti.

La Finala Saptamanii a intrat si o fata pe nume Alina, are 26 de ani si vine din Pitesti. Ultimul concurent intrat in competitie se numeste George, are 27 de ani si vine din Targoviste. Concurentii au facut nominalizari. Ciprian si Marius au intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana. La ceasul despartirii, doamna Constantina si fiul ei, Madalin, au pornit pe calea impacarii! Lacrimi dulci-amarui au inundat obrajii celor doi!

MPFM din 14.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM din 14.01.2017, ora 17:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

11 comentarii la “Video Online – Finala Mpfm 6 din 14 ianuarie 2017

 1. anonima007

  Imaginaţi-vă cuplul Ana- Mădălin amândoi cu mari probleme de comportament cam cum decurgea o relaţie între ei,care ar fi fost deznodământul,eu cred că Ana a plecat că nu-l plăcea şi nu avea ce să mai facă în această emisiune.

  Reply
  1. Mary

   Ana l-a placut pe Andrei si alt baiat nu mai avea loc in inima ei.
   Cu Madalin se potrivea doi nebuni si avea sa fie cel mai trasnit cuplu intre ei urma sa vedem toate injuraturile.

   Reply
 2. MIRIAM

  A plecat ca era o vagaboanta rebela,in abstinenta de alcool,oricum e mai liniste in emisiune,ma obosea cand bataia piciorul,cand radea ca proasta in targ.Chiorul joaca tare,a prins spilul ,cum trebuie sa fie ca sa dea bine la public,deci andrada nu si-a racit gura degeaba.Mie personal imi place Laurentiu,sper sa nu se cupleze cu fata bruneta,poate se plac ,poate o place pe Alina,noua intrata,asa cred ca o cheama ca nu mai urmaresc toata emisiunea decat sporadic

  Reply
 3. Meggie.

  Am simtit la mama lui Madalin o teama mare de reactiile fiului. Am observat cel mai mult asta cand l-a intrebat daca vrea clatite( dupa incident), dar si cand se misca de la monitorul cu mesaje in dormitor si invers.Era depasita de situatie si nu mai stia cum sa procedeze. La el nu pot sa uit imaginea cum era in pat, intins, cu capul in jos.
  Foarte dureroase aceste imagini, mama-fiu. In ciuda tuturor apelativelor eu simt ca cei doi se iubesc si tin unul la altul si ma refer in special la el( la ea este evident si normal). M-a impresionat la fel de mult cand a spus de ce n-a mai urmat anul trei. Mama lui a spus ca a fost primul( sau cel putin printre cei mai buni) la scoala. Acolo in capusorul lui s-a intamplat ceva. Nu cred ca este numai obraznicie sau imaturitatea. M-a impresionat cel mai mult cand a calculat costurile facultatii care echivalau cu salariul mamei lui( sau cel putin cu atata ramaneu dupa cheltuieli). Spre deosebire de alti parinti, macar mama lui l-a luat dupa ea si asa cum a putut l-a intretinut. Din pacate, sclavi in tara, sclavi in strainatate.
  A durut-o rau pe mama lui, dar a fost mai dureros pentru ea ca s-a intamplat in vazul tuturor. Cu siguranta acasa s-au intamplat mult mai multe si mult mai grave. Spre deosebire de noi, in general de generatia noastra( ma refer in general) tinerii sunt mai demni si nu se lasa atat de usor calcati in picioare. Regulile sunt reguli dar pana la demnitatea umana si consider ca acea cina leza aceasta valoare. Este ca si cum dupa un priveghi cineva te obliga sa te duci la nunta, sa joci, sa canti, in general sa mimezi fericirea.

  Reply
 4. marius

  Orice jignire va ajunge în faţa lui Dumnezeu, de două ori: o dată, cu tine, cel ce mi-ai adresat-o, iar a doua oară, cu mine, cel ce am primit-o. Amândoi vom da socoteală pentru ea, iar El va hotărî dacă tu ai avut căderea şi motivele să mi-o aduci şi dacă eu am meritat-o sau nu, după gândurile şi faptele mele…

  Reply
 5. MIRIAM

  Amin 🙂 de ce-i asa ceata aici,i-ai fugarit mata uite ca nici eu nu mai postez,mi-e frica de judecata de apoi

  Reply
 6. MIRIAM

  Oh…ce mult va place emisiunea si chirila..se vede dupa cate postari sunt…noh am vrut sa va zic ca eu tin cu Laurentiu si Alina ..cine e cu ei/ Acum votez pe Ciprian sap. asta poate de d-nul si scapam de lingaul ala marius : ) 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *