Video Online – Finala Mpfm 6 din 17 decembrie 2016

video online finala mpfm 6 din 17.12.2016Competitia se transforma cu o saptmana inainte de Craciun! Cine isi va adjudeca orele de libertate? Cine va zambi larg si cine va plange amar la final? Vor mai aprinde Ana-Maria si Laurentiu flacara iubirii? Urmariti finala saptamanala de astazi, 17.12.2016, prima parte de la ora 14:00 si partea a doua de la ora 17:00! Jocurile din cursa spre rasfat au continuat. Fetele au iesit invingatoare. Mama Stefaniei a venit in vizita la fiica ei. Intalnirea a fost foarte emotionanta. Doamna Iulia, mama Stefaniei nu si-a dat cu parerea despre Cosmin, care a declarat ca o place pe fiica acesteia, in schimb mama Stefaniei o considera pe concurenta pregatita pentru casatorie.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 17 decembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Conflictul dintre Marius, Cristi si Danut a continuat. Conflictul a pornit de la mesajele necitite. Marius i-a acuzat pe Cristi si Danut ca nu-si citesc mesajele, iar cand o face el, cei doi se amuza pe seama lui. Marius: “Am lasat prea multe de la mine!” Ana-Maria si Laurentiu formeaza cel mai proaspat cuplu din competitie. Cu toate acestea, neintelegerile dintre ei nu au intarziat sa apara.

Laurentiu: “Nu poti sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu da randament in relatie!” Mama si sora lui Laurentiu au venit in emisiune. Mama concurentului a spus ca o place pe Ana-Maria si a fost de acord sa le aprinda acestora flacara iubirii. Iulia i-a felicitat pe cei doi amorezi: “Felicitari! Nu am vazut-o niciodata pe Ana atat de zambitoare si de fericita!”

Andrada a castigat premiul de 12 ore in afara casei Mireasa pentru fiul meu insotita de cine doreste si avand la dispozitie propriul telefon. Alexandra le-a declarat razboi lui Edith si lui Ali. Doamna Niculina, mama Mihaelei si a Alexandrei, a intervenit telefonic pentru a le lua apararea fetelor sale si a-i mustra pe Ali si Edith, referitor la comportamentul si limbajul avut la adresa lui Mihai si Mihaela, dar si la adresa Alexandrei. Edith: “Noi ne vedem de relatia noastra!” Alexandra: “Noi nu v-am jignit!” Doamna Niculina: “Sper sa se incheie vorbele astea spuse la misto!” Prin telefon, Petru a incercat sa repare podul ruinat dintre el si tatal sau.

Concurentii au facut nominalizari in pauza dintre emisiuni. Iulia a primit cele mai multe nominalizari. Baietii protejati au fost: 1. Valentin, 2. Ali, 3. Radu si 4. Cristi. Fetele protejate au fost: 1. Andrada, 2. Andreea si 3. Edith. Andrada si Valentin au fost desemnati Mirii Saptamanii. Iulia a intrat in cursa de eliminare, putand fi votata timp de o saptamana daca sa ramana sau sa plece din competitie.

Momente din emisiune:

Mihaela si Mihai si-au intarit relatia

Edith şi Ali au avut parte de o cină romantică

Andrada şi Georgiana, răsfață-te cu o sesiune relaxantă de SPA!

La un pas să încalce regulă 25! Georgiana şi Cristi, discuţii fără perdea şi atingeri interzise

Alexandra le-a declarat război lui Edith şi lui Ali!

Andrada şi Valentin au fost aleşi Mirii Săptămânii

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *