Video Online – Finala Mpfm 6 din 19 noiembrie 2016

video online finala mpfm 6 din 19 noiembrie 2016Ultima Finala Saptamanala inainte de marea mutare! Adriana si Daniel au trecut de la primii fiori de dragoste la dispute aprige! Cum s-au relaxat concurentii mpfm 6 la o partida intensa de bowling? Urmariti Finala Saptamanala mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 19.11.2016, prima parte de la ora 14:00 si partea a doua de la ora 17:00! In acest weekend concurentii se vor muta in casa noua. Aceasta este ultima Gala in aceasta locatie. In emisiune au fost aratate imagini in premiera de la cununia religioasa dintre Adriana si Valentin, castigatorii sezonului 5. Adriana si Daniel au avut parte de un sarut. Cu toate acestea, Daniel a spus ca intre ei nu este nimic si nici nu va putea fi pe viitor.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 19 noiembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au avut parte de noi probe in cursa pentru rasfat. De aceasta data castigatorii au fost fetele. Acestea vor petrece o seara de neuitat intr-un club din Bucuresti.

Pentru prima oara de cand se afla in aceasta competitie, Andreea a primit vizita familiei sale. Bunicii si parintii concurentei au adus lacrimi de fericire pe obrajii ei. In prima parte, Valentin a fost adus din nou in prim plan cu subiectul legat de ultima confruntare a acestuia cu fosta soacra.

Detalii din trecutul lui Valentin au iesit la lumina inca de la casting. Valentin catre mama Carlei: “Nici bunica nu o sa mai fii!”

Valentin: “Am vrut sa ma sinucid dupa ce Carla m-a parasit” Carla a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre ultimele evenimente petrecute in competitie. Baietii au sustinut proba de imunitate. Valentin a castigat imunitatea si l-a eliminat pe Cristi din cursa spre rasfat. Valentin si Andrada au iesit Mirii Saptamanii.

Daniels si Lorena au parasit competitia. 92,7% din telespectatori au votat ca Lorena sa plece. 72,5% din telespectatori au votat ca Daniel si doamna Daniela sa plece din competitie.

Momente din emisiune:

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *