Video Online – Finala Mpfm 6 din 26 noiembrie 2016

video online gala saptamanala mpfm 6 din 26 noiembrie 2016Acuzatiile au lovit fara mila in direct, dar ce si-au spus Danut si Ciprian departe de privirile telespectatorilor? Urmariti video online Finala Saptamanala din 26 noiembrie 2016, prima parte de la ora 14:00, respectiv partea a doua de la ora 17:00! Astazi a fost ultima zi de emisiune in casa veche. Dorian Popa si-a facut aparitia intr-un mod spectaculos. Urcat pe un buldozer si cu un baros in mana, Dorian Popa a spus: ”Vom face ravagii, la propriu, peste tot!” Valentin si Ali nu au ingropat inca securea razboiului. Acuzele dintre cei doi au luat o noua turnura. Valentin: ”In copilaria lui, Ali lua banii colindatorilor!”

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 26 noiembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Valentin a semnat ca fiica lui sa poata pleca din Romania impreuna cu mama ei, Carla. In urma intrevederii cu mama fiicei sale, Valentin a dat cartile pe fata. Concurentul a recunoscut ca singurul lucru pentru care mai sta in competitie este Marele Premiu.

Tabara fetelor si a baietilor s-au intrecut intr-o noua confruntare, in cursa spre rasfat. De aceasta data, baietii au iesit invingatori. S-a citit clasamentul voturilor acumulate in aceasta saptamana. Andrada a fost desemnata “Mireasa Saptamanii”, iar iubitul ei, Valentin, ”Mirele Saptamanii”.

Valentin i-a aranjat Carlei lavaliera cu proprille sale maini! Valentin i-a bagat mana sub tricou fostei sale iubite! Andrada: ”Ma deranjeaza!” Este Andrada geloasa pe locul pe care fiica lui Valentin il are in inima lui?

Fosta iubita a lui Valentin a intervenit telefonic. Carla, despre episodul in care Valentin i-a bagat mana sub tricou: ”Pe televizor nu se pot vedea anumite lucruri!” Fetele au avut parte de o noua proba in jocul imunitatii. Adriana a castigat imunitatea, iar ea a decis sa o elimine pe Madalina din cursa spre rasfat. In urma voturilor juriului mamelor, Andreea a fost aleasa mireasa lunii! Dupa terminarea emisiunii, vechea casa ”Mireasa pentru fiul meu” a fost distrusa de concurenti, la propriu.

Incepand de luni, emisiunea Mireasa pentru fiul meu se va tine intr-o casa noua, iar ora de difuzare se va schimba din 11.15 in 11.00.

Momente din emisiune:

Dorian Poapa, pe un buldozer și cu un baros în mână!: ”Vom face ravagii, la propriu, peste tot!”

Telespectatorii au ales mirele și mireasa săptămânii. Iată cine sunt aceștia!

O nouă confruntare în cursa spre răsfăț. Află aici câștigătorii

Valentin: ”În copilăria lui, Ali lua banii colindătorilor!”

Valentin a semnat ca fiica lui să poată pleca din România

Valentin i-a băgat mâna sub tricou fostei sale iubite! Andrada: ”Mă deranjează!”

”Mireasă pentru fiul meu” își schimbă oră de difuzare!

Carla, fosta iubită a lui Valentin, a intervenit telefonic la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Imagini incredibile! Casa ”Mireasă pentru fiul meu”, distrusă cu barosul de concurenți!

Andreea, aleasă mireasa lunii noiembrie!

Mădălina, eliminată din cursa pentru răsfăț

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *