Video Online – Finala Mpfm 6 din 29 octombrie 2016

video online finala mpfm 6 din 29 octombrie 2016Ce ii asteapta pe cei patru concurenti care au sarit gardul? Cine va fi mireasa lunii octombrie? Numarul concurentilor sporeste! Urmariti video online Finala Saptamana mireasa pentru fiul meu sezon 6, prima parte de la ora 14:00 si partea a doua de la 17:00? O noua confruntare a avut loc in casa ”Mireasa pentru fiul meu” pentru Cursa spre rasfat. De aceasta data baietii au iesit victoriosi, iar fete au pierdut. Baietii au castigat o iesire in Club Maxx din Regie. Andrada si Valentin si-au sarbatorit de curand iubirea, iar acum se simt mai apropiati ca niciodata unul de celalalt. Andrada: ”Mi se pare nomal sa-i spui iubitului cand greseste” Detalii din trecutul lui Valentin au iesit la lumina inca de la casting. Dupa multe confruntari cu fosta lui iubita, Valentin a aflat ca este tatal biologic al fetitei sale!

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 29 octombrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Valentin: “Am ales sa spun tot trecutul pentru a nu a-mi afecta relatia mai tarziu cand tot se afla! Acum o sa ma gandesc mult mai bine cand o sa fac ceva! Carlei ii pare rau ca sunt tatal copilului ei!” Bunica fiicei lui Valentin a decis sa dea cartile pe fata si a vorbit despre trecutul, dar si viitorul fostuilui ei “ginere”: “M-a dezamagit mama lui Valentin! Am incredere in Andrada, poate se va schimba si el in bine!”

Daca saptamana trecuta Andrada si Radu au fost Mirii Saptamanii, de aceasta data Andrada si-a pastrat pozitia, insa locul lui Radu a fost ocupat de Valentin. Fetele au luptat pentru imunitate. Andreea a castigat imunitatea, iar Lorena a fost eliminata din Cursa spre rasfat. Andreea a fost desemnata de catre mamele baietilor Mireasa Lunii.

Danut si Cristi au reintrat in competitie. Danut a venit in cautarea dragostei si a pus ochii pe mai multe fete: Andreea, Georgiana si Ana-Maria.

Cristi MPFM4: “I-am oferit Andradei mai multa dragoste decat am primit! Nu voi incerca sa o cuceresc pe Andrada!”

In momentul in care Cristi a reintrat in casa, Andrada a ramas surprinsa.

Atat Danut, cat si Cristi au ales-o pe Georgiana pentru a-i conduce in casa fetelor.

Andrei a explicat in ce stadiu se afla relatia dintre el si Iulia: ”Am oficializat relatia in camera de la hotel, singuri!”

Cei 4 fugari si-au primit sentinta. Ei vor fi in proportie de 50% la mana publicului.

Momente din emisiune:

Andrada: ”Mi se pare nomal să-i spui iubitului când greșește”

Valentin: ”Carlei îi pare rău că sunt tatăl copilului ei!”

Fetele au fost înfrânte. Iată ce au câștigat băieții

Bunica lui Valentin: ”Am încredere în Andrada, poate se va schimba și el în bine”

Dănuț, fost concurent, revine la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Îmi place de Georgiana”

Cristi s-a tntoars: „Nu voi incerca sa o cuceresc pe Andrada!”

Momentul cand Andrada il vede pe Cristi, fostul ei iubit!

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *