Video Online – Finala Mpfm 6 din 3 decembrie 2016

finala mpfm 6 din 3 decembrie 2016Imagini in premiera cu ceea ce au facut concurentii MPFM 6 in saptamana care tocmai se incheie! O proaspata sosire intregeste competitia! Despre cine este vorba? Nominalizarile au lovit din nou! Cine a spus adio competitiei inainte de a pasi pragul noii case MPFM 6? Urmariti Finala Saptamanala de astazi, 3.12.2016, de la ora 14:00 si 17:00! Concurentii au avut parte de o noua runda de jocuri in cursa pentru rasfat. Baietii au iesit invingatori si au castigat o vizita la targul de Craciun, iar fetele au jucat proba imunitatii. Mihaela a avut parte de o surpriza foarte emotionanta: Mihai a cerut-o in casatorie, iar ea a acceptat. La surpriza a fost martora si Alexandra, sora Mihaelei.

Video online Finala Mireasa pentru fiul meu din 3 decembrie 2016, de la ora 14:00 si 17:00: Alexandra a sustinut in continuare ca Edith nu a fost o prietena sincera pentru Mihaela. Mihaela considera ca desi Edith il iubeste pe Ali, acesta nu-i intoarce sentimentele. Andreea, Mireasa Lunii, a ales unde sa mearga bucataria oferita de echipa Mireasa pentru fiul meu. Fetele au jucat proba imunitatii, de unde a iesit invingatoare Edith. Ea a decis sa o elimine pe Andreea din cursa pentru rasfat.

Ali, despre eliminarea Andreei: “Asa as fi facut si eu!” Radu, despre eliminarea Andreei: “Era de asteptat dupa conflictul avut! Ma asteptam si eu la asta!”

La fel ca si saptamana trecuta, Andrada a fost desemnata Mireasa Saptamanii. Celelalte fete protejate, in ordine aleatorie, au fost: Georgiana, Andreea si Edith. La baieti, Valentin a iesit Mirele Saptamanii, iar baietii protejati, in ordine aleatorie, au fost: Cristi, Radu si Ali. Toti concurentii protejati au avut privilegiul de a vedea primii casa Mireasa pentru fiul meu si de a-si alege paturile si dulapurile de haine. Concurentii neprotejati de voturile publicului au facut nominalizari. Adriana si Sergiu au fost eliminati direct.

Dupa plecarea celor doi concurenti, unul nou si-a facut aparitia. Numele lui este Laurentiu, are 23 de ani si vine din Slatina. El isi doreste sa o cunoasca mai bine pe Andreea.

Concurentii au dat startul unei petreceri cu ocazia implinirii a 3 luni de competitie, dar si ca motiv de inaugurare a noii case Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *