Video online – Finala Saptamanala Mpfm din 15 august 2015

finala saptamanala mpfm 4 din 15.08.2015Provocari teribile, decizii controversate si dezvaluiri cutremuratoare! O casa este in joc, luptele pentru Marea Finala devin din ce in ce mai crancene, iar eliminarile bat din nou la usa, astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Unul dintre concurentii ”Mireasa pentru fiul meu” va locui un an de zile, intr-un apartament nou complet mobilat, situat intr-o zona rezidentiala, fara niciun cost. In prima partea a Finalei de astazi, concurentii ramasi in cursa pentru un apartament au trecut prin mai multe probe. Cei intre care se va da batalia finala pentru castigarea unei case noi sunt Elly si Marian.

Finala Mireasa pentru fiul meu din 15 august 2015, de la ora 14:00 si 17:00: Concurentii au facut nominalizari. Iata pe cine a numit fiecare: Simona l-a numit pe Danut, Teodor pe Carmen, Elly tot pe Carmen, Danut pe Simona, Carmen pe Ionela, iar Marian, Cristiana si Cristian pe Carmen.

Danut, Ionela, Carmen si Simona, in pericol de eliminare. Danut: “Plecarea lui Carmen va lasa un gol in sufletul meu!”

Danut a plans deoarece a simtit ca fosta lui iubita, Carmen va parasi competitia.

O fosta sustinatoare a lui Carmen a facut dezvaluiri socante din trecutul familiei concurentei. Persoana care a sunat la emisiune a dezvaluit faptul ca bunicul lui Carmen a comis o crima si a facut puscarie timp de 9 ani de zile, dezvaluiri pe care concurenta le-a si recunoscut in direct.

De asemenea, Carmen a mai fost acuzata ca a fost foarte violenta in relatia cu Danut.

Doamna Luminita, matusa lui Carmen, a intervenit telefonic pentru a-i lua apararea concurentei.

Concurentul de pe ultimul loc a fost Simona.

Baietii protejati a fost: Cristian si Marian. Fetele protejate: Cristiana si Elly. Carmen a parasit competitia inainte cu 2 saptamani de Marea Finala si a pierdut suma de 8499 lei, care s-a impartit intre cei care au nominalizat-o.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *