Video online Mireasa pentru fiul meu 3 Ianuarie 2016 ora 17:30

video online mireasa pentru fiul meu din 3 ianuarie 2016Urmariti Editia de Anul Nou a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Duminica, 03 Ianuarie 2016 incepand cu ora 17:30 pe a1. Nu ratati Prima Emisiunea a anului 2016, difuzata de la ora 17:30 in Duminica Magnifica. Editia de astazi nu o va surprinde pe Mirela Vaida, insa Andrei Stefanescu va fi gazda tuturor concurentilor. De altfel, nici astazi nu vor lipsi vedete invitate special pentru concurenti dar si pentru telespectatori, care vor incanta muzical dar mai ales le va fi coechipieri in jocurile ce urmeaza.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 ianuarie 2016 ora 17:30 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Tot in emisiunea din 03.01.2016, vom afla cine sunt invitatii speciali dar si ce competitie va avea loc astazi. Nelipsite vor fi si cutiile impachetate frumos in care se afla premii inedite. Cine a castigat concursul de astazi dar si ce premiu a ales din cele trei cutii magnifice, veti afla in aceasta seara. Nu ratati momente speciale, fiti alaturi de concurentii vostri preferati si aflati cum vor petrece acestia prima emisiune din noul an. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu, Prima Editie din Noul An din 03 Ianuarie 2016 de la ora 17:30, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.

Adrian Enache a fost lidetul echipei formate din Liliana, Lavinia si Eduard, iar Raluca Tanase de la Bambi a condus echipa formata din Loredana, Adriana si Valentin.

Castigatorii serii au fost concurentii din echipa lui Adrian Enache.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *