Video – Prima Finala Mpfm 5 din 12 septembrie 2015

prima finala mpfm 5 din 12 septembrie 2015De la ora 14:00 si 17:00 urmariti in direct pe Antena 1 Prima Finala Saptamanala a acestui sezon! Decizii importante se vor lua! Conflictele au invadat casele concurentilor! O poveste cutremuratoare va fi dezvaluita! Un conflic aprins intre concurenti a avut loc chiar in prima saptamana de competitie! Doamna Luiza si Tudor au intrat in polemici cu Robert si Valentin! Cei doi concurenti au fost acuzati ca si-ar fi facut publicitate inca dinainte de intrarea in competitie.

Video online prima Finala Mireasa pentru fiul meu din 12 septembrie 2015, de la ora 14:00 si 17:00: O poveste incredibila a iesit la iveala! Copilaria lui Emanuel a fost marcata de un eveniment cumplit! Tatal lui a fost un barbat foarte agresiv, care a facut puscarie. Dupa ce a violat o vecina, acesta si-a luat viata la varsta de 29 de ani. Copilaria lui Emanuel a fost marcata de suferinta, din cauza batailor si violentei tatalui sau. Emanuel a fost crescut de bunica, mama lui fiind stabilita in Ungaria.

Toate aceste intamplari au fost povestite chiar de Emanuel in Casa Baietilor. Cei 4 baieti cu mame si bunici in casa (Tudor, Stefan, Ciprian si Aurel) au primit sansa de a participa la petrecerea din Casa Fetelor, organizata cu ocazia zilei de nastere a Anei-Maria. Cei patru baieti au avut dreptul de a mai alege un baiat care sa mearga cu ei la petrecere. Acestia l-au ales pe Eduard.

Lavinia si Emanuel s-au aflat saptamana aceasta in pericol de eliminare. Concurentii au fost pusi in postura de a renunta la o suma de 5000 lei pentru salvarea celor doi de la eliminare. Singurii care au votat cu NU au fost Emilia si Aurel.

Dupa ce a vazut reactia fetelor in momentul cand a fost nominalizat spre eliminare, Emanuel si-a dorit sa paraseasca aceasta competitie, simtindu-se respins de catre fete. Emanuel: “Fetele m-au desfiintat fara sa ma cunoasca!”

Singurele fete care nu l-au propus spre eliminare au fost: Adriana, Loredana, Emilia si Crina.

In urma votului publicului, Lavinia a fost votata in proportie de 56% sa plece din competitie, in timp ce Emanuel a fost votata sa ramana cu un procent de 53%. In timp ce Emanuel a fost salvat atat de public, cat si de concurenti, Lavinia a fost salvata doar de concurente, iar ambii au reintrat in Casa Mireasa pentru fiul meu pentru a duce competitia pe mai departe.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *