Emisiunea din 16 septembrie

Lacramioara si Mihaela de la Nora pentru mama 1, Tatiana si Alexandrul, fiul doamnei Ildiko au fost invitatii Gabrielei Cristea de astazi.

Lacramioara a fost cea mai controversata concurenta de la prima editie a emisiunii.
A fost votata de catre telespectatori pe tot parcursul competitiei si a reusit sa obtina cele mai multe voturi in finala, insa nu s-a casatorit, desi a adresat intrebarea doamnei Georgeta, mama lui Cristi.

Ea a fost casatorita timp de 6 luni, dar nepotrivirea de caracter a fost cauza pentru care a hotarat sa puna capat relatiei si sa divorteze. Acum se concentreaza pe partea profesionala, dorinta ei este sa lucreze in televiziune. De Cristian nu mai stie absolut nimic, nu au mai tinut legatura.
Ceea ce a aflat insa este ca acesta se va casatori in luna octombrie a acestui an.

S-au casatorit in concurs, insa casnicia lor nu a durat mai mult de un an.

Este vorba despre Mihaela si Ionut, a caror nunta am urmarit-o la Nora pentru mama 1. Desi a existat o lunga perioada dupa divort in care cei doi vorbeau frecvent si se intalneau, acum lucrurile par sa stea altfel. Mihaela spune ca nu au mai vorbit si fiecare merge pe drumul lui.

O alta invitata a emisiunii de astazi a fost Tatiana, castigatoare impreuna cu Dragos la cea de a doua editie.

Dupa cum stim deja, nici mariajul lor nu a rezistat mult timp dupa ce s-au casatorit. Tatiana are insa o alta relatie de 8 luni care este la fel de agitata precum cea cu Dragos.

Asa cum auzisem deja, Mihaela si Alexandru au decis si ei ca nu pot merge mai departe impreuna.
Alex ne marturiseste ca problemele din familie l-au determinat sa mearga la Sighetu Marmatiei, acolo unde locuiau parintii lui.

Mihaela din pacate a interpretat gresit si a hotarat sa intenteze actele de divort.
Alexandru este fericit acum si a venit la emisiunea cu noua lui iubita, Anca.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *