Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu. Discutii, pareri despre baietii, fetele si mamele din casa.

418 comentarii la “Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

 1. xxx

  schimbati moderatioarea este oribila cum poate umili in halul asata concurentii nu are cei 7 ani de acasa

  Reply
 2. Corina

  Paula asta e de tot cacatu’…N are pic de bun simt si e pusă pe mahalageala.Emisiunea devine un mare………

  Reply
 3. jenny

  sinteti nesimtiti,macar sa-i fi cununat pe constantin si mihaela
  ati lasat-o singura ,le-ati luat si baniii apoi puteati sa-i lasati sa se cunune
  nici nu meritati sa va mai urmareasca cineva sinteti niste mirsavi .aranjamente.
  nu este nici un baiat cu mama de ce nu sau impartit banii egal
  sau adriana si valentin au doua perechi de coarne?????????????????? dupa atitea luni macar saracul constantin sa fi primit niste bani ,nici cununati
  mihaela este pedepsita??
  ea nu este concurenta??
  de ce nu merita macar sa taie tortul ,voia sa se casatoreasca de ce nu merita???? doar pt.ca este saraca????
  paula esti un nimeni pt.mine sint convinsa ca tu esti vinovata
  fata aceea este concurent cu drepturi depline,chiar daca nu ai lasat-o sa se casatoreasca
  jos cu emisiunea

  Reply
  1. Yasmina

   Sa va fie rusine….Mihaela si Constantin trebuia sa castige….ati jucat foarte murdar….nici macar nu iati lasat sa se cunune….iati umilit si dupa le ati dat premiul cel mare!!!!!!am renuntat sa va mai urmaresc

   Reply
 4. Turcu Daniela

  Cea mai dezamagitoare gala!!! Paula Chirila trebuie schimbata urgent! Concurentii au pregatit atatea dansuri, dar nu au avut timp sa le prezinte din cauza timpilor morti ai prezentatoarei. Nu stie ce sa spuna, nu isi gaseste cuvintele, nu se face inteleasa. S-a vazut clar, la sfarsit, dar si din comentariile fetitei ei, ca a sustinut cuplul Adriana-Valentin. Din cate am inteles de la ea in aceasta seara, premiul este castigat doar de Adriana, nu se mai imparte ca in ceilalti ani. Se schimba regula la sfarsit? Premiul nu se impartea doar daca mama lui Valentin ar fi fost in casa. Sau am inteles eu gresit? Cel mai prost sezon, producatorii au schimbat regulile din mers! Nu stiu ce contracte au semnat, dar eu i-as da in judecata. Ii sfatuiesc pe noii concurenti sa nu semneze contractele (chiar daca sunt stufoase, sa le citeasca) pana nu consulta un avocat. Astfel, le vor putea da peste nas producatorilor oricand si vor avea castig de cauza. Sa fie prevazute clar in contract regulile, modul si conditiile in care se va acorda premiul la sfarsit. Nu va convine, nu semnati! Lasati-i cu buza umflata, fara concurenti! Nu va aruncati cu capul inainte! Este in joc un an din viata voastra! Succes!

  Reply
 5. Mezei paula

  Sa va fie rusine pentru strategiile pe care le-ati facut in finala.Ati uitat cum se numeste emisiunea si nu le-ati dat voie sa se casatoreasca toate cuplurile. V-ati pus in situatia lui Constantin si a Mihaelei?Ati facut reting un an de zile pe spatele lor. Nu v-a fost rusine de parintii si invitatii lor?Duca concurentii au votat sa primeasca Constantin suplimentul de bani ati nascocit inainte de sfirsitul finalei un siretlic sa le luati banii care i-ar fi ajutat pe acesti copii mai necajiti sa porneasca in viata.Ati dat banii voi nu telespectatorii unui om cu un caracter indoielnic si unei fandosite. Sa va mustre constiinta si ar fi bine sa renuntati la emisiune nu sa manipulati concurentii si publicul asa cum va convine ca nu suntem toti niste prosti si voi desteptii desteptilor.

  Reply
 6. ombun

  DEZAMAGIREEEEEEE……DE CE ATI UMILIT 2 OAMENI CARE AU STAT IN ACEASTA EMISIUNE 358 DE ZILEEEEEE??????????????? CHIAR NU MAI AVETI FRICA DE DUMNEZEU????? PT CE ATI FACUT CE ATI FACUT? CE ATI AVUT CU CONSTANTIN SI MIHAELA??? IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA FITI DATI IN JUDECATA PENTRU DENIGRARE, COLOMNIE SI MINCIUNA!!!!!!! NU MERITATI SA SE MAI UITE NIMENI LA ACEASTA EMISIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!! RUSINE…. DE CE NU ARATATI NICIODATA CEEA CE SCRIE IN PLICURI????
  PACAT CA ATI UMILIT SI BATJOCORIT UN CUPLU MINUNAT!!!! PACAT……..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *