Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu. Discutii, pareri despre baietii, fetele si mamele din casa.

243 comentarii la “Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

 1. Crina

  Hahha..Petre puscariasul a aplicat o corectie Anei la Deva,aceasta a fugit mincind pamintul la mamika si bunika..Derbedeul tot derbedeu…,pucarias scolit in Austria…!

  Reply
 2. IKA

  ,,Afacerea” Cristian-Elly e si plină de tupeu ! ELLY se crede o frumusețe ,fără să fie, iar Cristian crede că poate cumpăra orice-,,prieteni” , gen Marian , Radu , Cristi, ,, iubire” – doar că și-a găsit același gen -,, pe interes”- vezi Elly, bunăvoință etc. ,,ALIANȚA” sus-menționată nu prea funcționează de când CRISTIANA a fost eliminată din cursa spre mașină și Elly le-a tras clapa !!! EA cum să iasă din cursă ??!!!!!!! ,,Majestatea ” sa pierde deja voturi din cauza lipsei de scrupule de care dă dovadă !!!!!!!!! ATENȚIE CEI CARE AȚI MAI RĂMAS PE LÂNGĂ EI !!!!! DAR, VOTURILE LOR , DE SUSȚINERE , VĂ FAC SĂ-I SLUGĂRIȚI !!!!!!!!!!!! / SUSȚINEȚI ÎN TOT CEEA CE VOR EI !!!!!!!!!!!??????????

  Reply
  1. Dornescu Roxana

   Vis a vis de emisiunea de azi.Mama lui Elly e o iprocrita si o persoana lipsita de bun simt si scrupule.Am inteles ca Elly a mai participat la niste emisuni.Si mama ei nu s-a grizat atat.Sa-i fie rusine pt inversunare ,pentru rautate.In viata mea nu am intilnit un om asa de rau si lipsit de rescpec fata de altii.Nu stiu daca Elly face bine ca se marita cu Cristina sau nu.E numai treaba ei dar sa plece de langa mama ei.O va nenoroci..Nu sa rupa relatia dar sa-si ia soarta in maini..Elly daca nu vei face ce iti dicteaza inima acuma vei regret toata viata.Iti spun din experienta..Cristian e un om pe care te vei putea baza

   Reply
 3. dinca ioana

  danut o persoana care se iubeste doar pe el si carmen victima a inocentei si corectitudinii. Eli la fel ca mama ei jigneste urat.Marian si cristina cei mai buni dintre cei mai rai.

  Reply
 4. stefania

  ADRIANA NU ARE CE CAUTA IN COMPETITIE EA SE CREDE PREA CITITA NU ESTE NIMIC PE PLACUL EI ,AFARA SUNT BAETI CU MULTE FACULTATI ,DE CE AI VENIT………..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *