Fan Mireasa
Despre noi
Reclama
Pub!
Voteaza

Ce fata va place mai mult din sezonul 4?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati baiatul si mama favorita!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu. Discutii, pareri despre baietii, fetele si mamele din casa.

207 Comentarii la “Forum Mireasa Pentru Fiul Meu”. Adauga si tu un comentariu

 • diana:

  Doamna Mirela sa vazut clar pe material cand Danut a tras de Carmen ca ea radea mai dati odata si uitati-va bine

 • mihaela:

  La multi ani cristian, multa fericire si tot ce iti doresti alaturi de Elly. Se vede ca iubire a voastra este sincera.Felicitari!

 • mihaela:

  Bună ziua! Vreau sa va spun ca fratele mai mic al lui Cristisn, Flora Ionut Daniel, născut în anul 1994 a părăsit România când avea 4 ani. El a plecat în Italia.

 • Vali M:

  Punetio pe pitipoanga de Cristiana la naftalina ca nui ptr emisiunea asta poate sa faca liniștita castele de nisip cu Nicolas cel putin 10 ani de-acum încolo ca sa aibă timp sorasa sa faca nudism la mare. Marian are nevoie de o femeie serioasa nu o smechera de la scoala sorasi. El nu trebuie sa ceara afectiune ci sa primească daca este vorba de iubire” singurul om din viata mea”, minciuni si perversitati de femei slabe de caracter. Sași caute unul ca ea cu adrenalina, sărit de pe fix, zero plan de viitor si mai ales sa știe sa se distreze prin toate manejele posibile. Eu ii doresc din toata inima un astfel de bărbat care so împlinească definitiv si irevocabil. Succes domnișoara Cristiana poți revenii peste 19 ani poate vei corespunde standardului normal.
  Marian capul sus si mergi mai departe ai calitati deosebite ptr care multe fete echilibrate si frumoase si cu caracter te cauta.

Lasa un comentariu