Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu. Discutii, pareri despre baietii, fetele si mamele din casa.

430 comentarii la “Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

 1. coco

  SA VINA MIRELAAAAA! PAULA E VARZA! discutiile ce tin 2 zile,4 emisiuni cu si despre pitipoance…nu fac cinste…Paula nu stii cu ce se mananca …

  Reply
 2. Roman Daniela

  Daca nu aduceti mai multe fete, deveniti penibili.
  Schimbati pe moderatoare nu are ce ii trebuie si termina nervii tuturor si pe ai concurentilor, dar si pe cei care privesc de acasa. Ceva mai greu de privit nu exista . Nu stie aceasta Paula sa treaca de situatiile de criza. Le exarcebeaza si le trece la categoria diriginta si elevii. Pai nu asa, nu asa facea Mirela Boureanu. Aduceti-o inapoi si mariti – i salariul ca sa accepte!

  Reply
 3. Vali

  Cind veți afisa noi concurenti cu datele personale si poza la rubrica concurentii mpfm6?
  Cred ca ar fi cazul sa știm si noi cine sint ca in afara de 3-4 restul sint oile ciobanitei Paula.
  Si sa fim seriosi Paula este o f buna actrița cu un talent deosebit dar ca moderatoare este jalnica, inferioară Mirelei.

  Reply
 4. SZEKELY MAURA

  Am citit comentariile scrise. Este fff urat ceea ce scrie aici. Aceasta emisiune are clauze si termeni, conditii, reguli scrise in contracte. Prezentatorul, moderatorul isi exercita atributiile contractului lui. Sunt convinsa ca nici o persoana dintre cele care a comentat aici, nu ar putea face fata acestui contract. Nemultumirile sunt nejustificate. ar trebui sa va ganditi cu mult mai mult inainte de a scrie ceva despre aceasta emisiune. Fiecare etapa a avut un alt contract. Asa este normal sa fie, deoarece nu urmarim un film in reluar in fiecare an. In fiecare an este alt contract, alti oameni. Referitori la castigatori, este un drum greu si lung pana la final, ca si viata. Fiecare dintre ei stiu aceste lucruri. Inteleg fiecare in functie de capacitatea lor intelectuala. Concluzia este, ca la final, ca si la inceput, fiecare dintre ei sunt castigatori. Vizionati o emisiune, ca si un film serial. Este normal, sa vedeti lucrurile diferit fiecare, deoarece toti oamenii de pe pamant sunt unici. De ce nu este suficient sa priviti, sa apreciati sau sa criticati decent ceea ce doriti sa punctati?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *