Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu. Discutii, pareri despre baietii, fetele si mamele din casa.

335 comentarii la “Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

 1. Ariana

  O sugestie…fara rea vointa. Timpul gandit cu mai multa atentie pentru fiecare moment, spun asta deoarece spre sfarsitul emisiunii totul se precipita tocmai atunci cand se da verdictul asteptat. Nu am favoriti, fac studiu de caz, dar mi s-a parut decizia ”papusii” (Emilia) ?! total lipsita de bun simt !!! Ea care a fost plecata ba cu ”sorcova”, ba cu una, ba cu alta…In rest s-auzim numai de bine !!! Multumesc emisiunii pentru „materialul didactic” !!!

  Reply
 2. Misu

  Astăzi nu i-am văzut pe Florin și Alexandra, ce s-a întâmplat cu ei? De restul știu că sunt la mare.

  Reply
 3. Ariana

  Stiti intrebarea : ce a fost mai intai oul sau gaina ?! Cam asa e si ce s-a intamplat intre cei doi: Catalin si Eduard ; cine e mai vinovat cel care provoaca (stie Catalin sa o faca step by step, vorba lui ”psihologic…”) sau cel care raspunde provocarii ??? Pedeapsa trebuia sa fie egala sa stea in casa amandoi. Sa se cunoasca, sa socializeze… Catalin nu se va opri. Va manipula incontinuare, va santaja emotional etc. pentru ca, studiind psihologia cunoaste cate ceva. Are un arsenal intreg de strategii, acum depinde, cine va pica in ”plasa”. Florin mi s-a parut ca stia cel mai bine sa-i raspunda provocarilor, un fel de psihologie inversa.

  Reply
 4. Ariana

  Voi lipsi o perioada din tara, nu voi avea timp de emisiune. CE S-A INTAMPLAT AZI E URAT, PENIBIL, MIZERIE UMANA etc…!!! Oare cati minori se uita si inteleg, e trist ! Unde sunt valorile morale ale acestor tineri ? Nu e un motiv plauzibil acela ca se apropie finalul pentru a permite ceea ce se intampla ! Repet e TRIST !!!

  Reply
 5. crina

  Doamna Mirela ,cum poate permite asfel de discutii intr-o emisiune televizata? Unde este CNA-ul sa ia masuri pentru astfel de emisiuni in care se discuta de ,,sucitorul lui Eduard ”?Aceste cuvinte de unde si le-a insusit _ normal ca din puscarie…Nu avea ce cauta un astfel de om acolo daca a fost inchis chiar si ,,numai” 6 luni …nu este un exemplu pentru cei care se uita la astfel de emisiune .Nu-l sustin pe Catalin dar are dreptate .este un baiat cu bun simt si cu un caracter frumos ..

  Reply
 6. nina

  N-am mai intrat de cateva zile pe forum . Intru insa acum pentru a-mi manifesta bucuria pe care am avut-o cand am vazut ca nu mai e asa-zisul cuplu Florin-Alexandra ! Bine ca , in marea lor nesimtire , au hotarat ei sa plece…pt ca daca ar fi fost dupa staff……acesti mizerabili care credeau ca manipuleaza pe toata lumea , erau inca acolo !!
  Au facut , in sfarsit , ceva ce a bucurat multa lume !

  Reply
 7. anelys

  daca tot spun ca ei au vazut sunt curioasa scuze de cuvant inseamna ca a trebuit sa ii vada si sexul lui eduard
  cum si-a scos eduard sexul si cum si la bagat in pantaloni? sa explice desteptul de catalina si aceasta intru de emilia

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *