Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

Forum Mireasa Pentru Fiul Meu. Discutii, pareri despre baietii, fetele si mamele din casa.

446 comentarii la “Forum Mireasa Pentru Fiul Meu

 1. arsene gheorghe

  sa nu mai dea Anamaria tot timpul din picioare cand sta pe canapea.sa sincerce sa se controleze.

  Reply
 2. Vali

  Poate nu aici ar trebui sa scriu dar sper sa ma acceptati.
  Duminica am facut un comentariu la general referitor la calificativele aduse Adei si lui Soare iar comentariul meu nu continea cuvinte obscene nici injurii doar o satira care a fost luata drept jignire. Am fost blocata de adm. Iustina Andreea Acsinte in doua grupuri, deci nu numai in grupul in care am postat MPFM video dar si in Jaguarii lui Valentin dupa care ma jignit „proasta, nebuna si analfabeta”, nu inteleg cind si cum se selectioneaza aceste admins. Chiar este necesar sa fin jigniti in asa hal, eu am 62 de ani si nu cred ca ar trebui sa foloseasca astfel de adjective la adresa meain acelasi timp ma lasa sa inteleg ca virsta este cauza. Nu sint singura care ma pling sint multe persoane si daca nu-i permis sa se spuna pe post si nu ne mai pierres timpul si chiar nu inteleg sau poate asa sint directivele MPFMului nu se admite nimic doar emoticoane. F trist comportament si educatie administratoare !
  Am uitat dupa ce am postat in alt grup s-au sters toate postarile ca sa nu am nici o proba , frumos comportament!

  Reply
 3. Vali

  Dacă tot îl filfiiti pe Răzvan in comentarii și cadouri aduceți-l și pe grizonatul in platou sa fie mai spumos și poate mai creste audienta……

  Reply
 4. Alexandra

  Lorena dute fata acasă că ești urâtă cu spume..numai vb tu de educație și ghene de gunoi…dacă ești sperietoare cumane sa te placă băieții…

  Reply
 5. Raluca

  Adelina si Lorena acasă cu voi.Ce faceți atâta tam tam nu vedeți cum arătați, ce ați fi vrut să spună băieții ca sunteți niste frumoase? :))))

  Reply
 6. Crăciun cristina

  Sa iti fie rusine Iulia.Si eu am fost ca tine si am avut băiat bun care ma ținea in palma îmi făcea toate mofturile.Si este asa ca Ciprian calm,timid un băiat fff.bun.Eu in schimb nu îmi plăcea,eu vroiam bărbat adevarat nu femeie cum ai spus si tu.Anii au trecut fiecare e la casa lui dar sa stii ca am avut parte de un bărbat adevarat cum am vrut eu de face ce vrea cu mine.îmi pare fff tau ca nu am ascultat de lumea care îmi vroia bine si acum regret ffff mult dupa acel băiat.Ai mare grija esti tanara dar mai tarziu o sa iti para rau.

  Reply
 7. Crăciun cristina

  Fetelor cand întâlniți un băiat bun nu va bateti joc de ei.Eu multe am avut de pierdut datorită mie.Iulia special ptr tine.Ciprian e un băiat extraordinar treaba ta dar gândeste – te bine.Si eu facem la fel ca tine dar pe parcurs ce am înaintat in vârstă am regretat fff mult.Ciprian fii tare si nu mai suferi ca doar nu sa terminat fetele la iulia.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *