Tag Archives: nora pentru mama 4

Diana si Valentin de la npm 4 au divortat

Fostii concurenti de la nora pentru mama 4, Diana si Valentin au divortat. O cerere de divort a fost depusa la Judecatoria Jibou, Judetul Salaj in data de 13 decembrie 2010.Cererea de divort a fost depusa de catre Diana. Aceasta veste socheaza dat fiind ca ei isi declarau mereu ca se iubesc.

Noul job al al Alexei

Libertatea ne prezinta stiri noi despre Alexa, fosta concurenta de la Nora pentru mama 4: “Alexa e fericită că are o nouă slujbă: ea lucrează ca vânzătoare într-un mall din Capitală” Alexa a revenit in competitie dupa o eliminare si a format un

Diana si Valentin – Un cuplu fericit

Diana si Valentin, cuplul castigator de la NPM4 au marturisit ca sunt foarte fericiti si au planuri mari de viitor. Cei doi locuiesc momentan la Salaj, dar si-au cumparat un teren pe care urmeaza sa-si construiasca o casa a lor. Datorita faptului ca se iubesc ei se gandesc de asemenea si la un copil. Diana… Continuare »

Nora pentru mama 5

Nora pentru mama continua cu un nou capitol. Din septembrie va incepe Nora pentru mama 5 cu un suflu nou, cu concurenti pregatiti pentru a-si gasi jumatatea si pentru a se casatori, cu un nou decor si cu multe alte surprize. Pentru toti cei care vor sa se inscrie in cursa Nora pentru mama 5… Continuare »