Reclama
Fan Mireasa
Despre noi
Pub!

Postari etichetate voteaza mireasa pentru fiul meu

Corina si Iulia sunt propuse spre eliminare

La Gala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 octombrie 2012, mamele au avut de facut nominalizari. Fiecare mama a nominalizat cate doua fete. Corina si Iulia au fost nominalizate de cate patru mame, iar Silvia de doua. Telespectatorii au la dispozitie o saptamana pentru a vota care din cele doua fete, Iulia si/sau Corina sa ramana si/sau sa plece din competite. Cele doua fete au afirmat ca doresc sa paraseasca competitia.

…Continuare

Doamna Gabriela Mama Saptamanii (21.07.2012)

Dupa ce multa vreme nu s-a mai clasat pe primul loc, la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 21 iulie 2012, doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii. De aceasta data, ea a fost votata intr-un procent foarte mare, si anume de 45.8%.
Pe locul al doilea in randul mamelor protejate s-a clasat doamna Marioara, care a fost votata intr-un procent de 38.2%.

…Continuare

Alexandra – Mireasa Saptamanii (21.07.2012)

Alexandra MpfmIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 21 iulie 2012, Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 35,1% din voturi. Alexandra i-a nominalizat pe Imre si Adrian.
Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor, s-a situat Edina, care a acumulat 34.6% din voturi. Pe cel de-al treilea loc si ultimul in randul fetelor protejate s-a aflat Monica. Edina i-a nominalizat pe Imre si Dragos.

…Continuare

Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

Bianca MpfmIntrata in competitie nu cu mult timp in urma pentru a-l cunoaste mai bine pe Adrian, pe parcurs Bianca a format un cuplu cu Imre dar relatia lor s-a destramat odata cu venirea lui Imre de la munte. Dupa despartirea de Imre, Bianca si-a dorit sa iasa din casa. La Gala Saptamanii trecute, doamna Marioara a iesit mama saptamanii si fetele propuse spre eliminare au fost Bianca si Monica. Telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a vota ca Bianca si/sau Monica sa plece sau sa ramana. Pentru Bianca s-a atribuit culoarea rosie, iar pentru Monica culoarea albastra. Culoarea rosie a fost votata in proportie de 71.5% sa plece si 28.5% sa ramana, iar culoarea albastra 56.1% sa ramana si 43.9% sa plece. Astfel Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

…Continuare

Bianca si Monica in cursa spre eliminare din competitia Mireasa pentru fiul meu

In Finala saptamanii Mpfm din 31 martie 2012, mamele au facut nominalizari. Printre fetele nominalizate s-au numarat Bianca (4 voturi), Andreea (2 voturi), Andrada si Monica cu cate 1 vot. Una din fetele propuse spre eliminare a fost Andreea, iar cea de a doua fata a fost Edina, una din fetele care nu a fost propusa spre eliminare.
Dat fiind ca doamna Marioara le-a nominalizat pe Monica, respectiv Bianca, iar cele doua nu au fost protejate de votul celor de acasa, cele doua fete au fost propuse spre eliminare din competita Mireasa pentru fiul meu.
Telespectatorii au o saptamana la dispozitie pentru a vota ca una, ambele sau nici una din cele doua fete sa paraseasca competita.

…Continuare

Pagina 1 din 3123