Tag Archives: voteaza mireasa pentru fiul meu

Corina si Iulia sunt propuse spre eliminare

La Gala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 octombrie 2012, mamele au avut de facut nominalizari. Fiecare mama a nominalizat cate doua fete. Corina si Iulia au fost nominalizate de cate patru mame, iar Silvia de doua. Telespectatorii au la dispozitie o saptamana pentru a vota care din cele doua fete, Iulia si/sau Corina… Continuare »

Doamna Gabriela Mama Saptamanii (21.07.2012)

Dupa ce multa vreme nu s-a mai clasat pe primul loc, la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 21 iulie 2012, doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii. De aceasta data, ea a fost votata intr-un procent foarte mare, si anume de 45.8%. Pe locul al doilea in randul mamelor protejate s-a clasat… Continuare »

Alexandra – Mireasa Saptamanii (21.07.2012)

In Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 21 iulie 2012, Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 35,1% din voturi. Alexandra i-a nominalizat pe Imre si Adrian. Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor, s-a situat Edina, care a acumulat 34.6% din voturi. Pe cel de-al treilea loc si ultimul… Continuare »

Andreea a iesit Mireasa saptamanii (31.03.2012)

La Gala saptamanii din 31 martie 2012, Andreea a iesit Mireasa Saptamanii. Andreea a fost nominalizata de catre doaamna Gabriela, respectiv doamna Mariana. Amdreea a iesit Mireasa saptamanii cu un procent de 30.9% din voturile telespectatorilor. Cea de a doua fata protejata in preferintele celor de acasa s-a clasat Edina, care a obtinut 19.3% din… Continuare »

Daniela si Bianca sunt propuse spre eliminare

La gala saptamanii din 17 martie 2012 mamele au facut nominalizari. Spre eliminare au fost propuse trei fete: Edina, Monica si Daniela. Din cele trei fete propuse doua au fost protejate de votul celor de acasa: Edina, respectiv Monica. Astfel, in cursa pentru eliminare a intrat Daniela, iar a doua fata a fost cea cu… Continuare »

Doamna Marioara, din nou mama saptamanii (17.03.2012)

In Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 17 martie 2012, doamna Marioara a iesit din nou Mama Saptamanii, fiind votata de catre telespectatori intr-un procent de 47,2% din voturi. Doamna Marioara le-a propus spre eliminare pe Monica si Daniela. Dat fiind faptul ca doua din cele trei fete propuse spre eliminare au fost protejate… Continuare »