Fan Mireasa
Despre noi
Reclama
Pub!
Voteaza

Ce fata va place mai mult din sezonul 4?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati baiatul si mama favorita!

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Votati cuplul preferat

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ce va doriti pentru Ana?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Ce va doriti pentru Nicolae & Maria?

Vezi Rezultate

Loading ... Loading ...

Postari etichetate www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro

Alexandra – Mireasa Saptamanii (21.07.2012)

Alexandra MpfmIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 21 iulie 2012, Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 35,1% din voturi. Alexandra i-a nominalizat pe Imre si Adrian.
Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor, s-a situat Edina, care a acumulat 34.6% din voturi. Pe cel de-al treilea loc si ultimul in randul fetelor protejate s-a aflat Monica. Edina i-a nominalizat pe Imre si Dragos.

…Continuare

Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

Bianca MpfmIntrata in competitie nu cu mult timp in urma pentru a-l cunoaste mai bine pe Adrian, pe parcurs Bianca a format un cuplu cu Imre dar relatia lor s-a destramat odata cu venirea lui Imre de la munte. Dupa despartirea de Imre, Bianca si-a dorit sa iasa din casa. La Gala Saptamanii trecute, doamna Marioara a iesit mama saptamanii si fetele propuse spre eliminare au fost Bianca si Monica. Telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a vota ca Bianca si/sau Monica sa plece sau sa ramana. Pentru Bianca s-a atribuit culoarea rosie, iar pentru Monica culoarea albastra. Culoarea rosie a fost votata in proportie de 71.5% sa plece si 28.5% sa ramana, iar culoarea albastra 56.1% sa ramana si 43.9% sa plece. Astfel Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

…Continuare

Bianca si Monica in cursa spre eliminare din competitia Mireasa pentru fiul meu

In Finala saptamanii Mpfm din 31 martie 2012, mamele au facut nominalizari. Printre fetele nominalizate s-au numarat Bianca (4 voturi), Andreea (2 voturi), Andrada si Monica cu cate 1 vot. Una din fetele propuse spre eliminare a fost Andreea, iar cea de a doua fata a fost Edina, una din fetele care nu a fost propusa spre eliminare.
Dat fiind ca doamna Marioara le-a nominalizat pe Monica, respectiv Bianca, iar cele doua nu au fost protejate de votul celor de acasa, cele doua fete au fost propuse spre eliminare din competita Mireasa pentru fiul meu.
Telespectatorii au o saptamana la dispozitie pentru a vota ca una, ambele sau nici una din cele doua fete sa paraseasca competita.

…Continuare

Andreea a iesit Mireasa saptamanii (31.03.2012)

Andreea MpfmLa Gala saptamanii din 31 martie 2012, Andreea a iesit Mireasa Saptamanii. Andreea a fost nominalizata de catre doaamna Gabriela, respectiv doamna Mariana.
Amdreea a iesit Mireasa saptamanii cu un procent de 30.9% din voturile telespectatorilor.
Cea de a doua fata protejata in preferintele celor de acasa s-a clasat Edina, care a obtinut 19.3% din voturi.

…Continuare

Daniela si Bianca sunt propuse spre eliminare

Daniela si BiancaLa gala saptamanii din 17 martie 2012 mamele au facut nominalizari. Spre eliminare au fost propuse trei fete: Edina, Monica si Daniela. Din cele trei fete propuse doua au fost protejate de votul celor de acasa: Edina, respectiv Monica. Astfel, in cursa pentru eliminare a intrat Daniela, iar a doua fata a fost cea cu cele mai putine voturi din partea telespectatorilor. Cum pe ultimul loc in preferintele celor de acasa a fost Daniela, s-a ales fata de pe penultimul loc, aceasta fiind Bianca.
Aveti la dispozitie timp de o saptamana pentru a vota pe fiecare in parte sa ramana sau sa plece.

…Continuare