Tag Archives: www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro

Alexandra – Mireasa Saptamanii (21.07.2012)

In Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 21 iulie 2012, Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 35,1% din voturi. Alexandra i-a nominalizat pe Imre si Adrian. Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor, s-a situat Edina, care a acumulat 34.6% din voturi. Pe cel de-al treilea loc si ultimul… Continuare »

Andreea a iesit Mireasa saptamanii (31.03.2012)

La Gala saptamanii din 31 martie 2012, Andreea a iesit Mireasa Saptamanii. Andreea a fost nominalizata de catre doaamna Gabriela, respectiv doamna Mariana. Amdreea a iesit Mireasa saptamanii cu un procent de 30.9% din voturile telespectatorilor. Cea de a doua fata protejata in preferintele celor de acasa s-a clasat Edina, care a obtinut 19.3% din… Continuare »

Daniela si Bianca sunt propuse spre eliminare

La gala saptamanii din 17 martie 2012 mamele au facut nominalizari. Spre eliminare au fost propuse trei fete: Edina, Monica si Daniela. Din cele trei fete propuse doua au fost protejate de votul celor de acasa: Edina, respectiv Monica. Astfel, in cursa pentru eliminare a intrat Daniela, iar a doua fata a fost cea cu… Continuare »