A castigat cu mult chin masina pusa in joc la MPFM, dar uite ce s-a ales de ea

masina mpfm de vanzareS-a luptat zeci de ore ca să câştige maşina pusă în joc la „Mireasă pentru fiul meu”, dar nu este legată sentimental de automobil. Lavinia a decis să vândă maşina pe carea obţinut-o cu multă sudoare în cadrul reality show-ului matrimonial, de la Antena 1.

Lavinia şi Eduard, foşti concurenţi în sezonul trecut la „Mireasă pentru fiul meu”, au scos la vânzare automobilul câştigat de concurentă în cadrul unei curse infernale, de câteva zile.

Deşi nu a mâncat şi a stat ore în şir în picioare, cu mâna pe maşină, Lavinia nu se vede la volanul automobilului şi a decis să renunţe la el. Anunţul a fost făcut pe un site de socializare şi mulţi dintre susţinători s-au mobilizat pentru a-i ajuta să găsească un cumpărător. Au fost însă şi cârcotaşi care au precizat că Lavinia şi Eduard nu au bani şi vor să trăiască o perioadă de pe urma premiului obţinut în casa „Mireasă petru fiul meu”.

masina de vanzare de la mpfm 5

sursa: spynews.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “A castigat cu mult chin masina pusa in joc la MPFM, dar uite ce s-a ales de ea

 1. kmy

  Si eu as fi facut la fel,la cate blesteme si-au luat de la familia de tzatze din Moldova.Sa fie fericiti si sanatosi.

  Reply
  1. kmy

   Sa iti fie rusine atat pentru id cat si pentru coment !! Nu este frumos din partea ta sa vii sa ma citesti si pe urma sa postezi aici , rusine !!
   Asta este comentul meu de pe blogul in care postez , uita-te la ora !!

   kmy spune:
   7 octombrie 2016 la 08:15
   Bravo lor , asa si trebuie , la cat de blestemata si discutata negativ era masina aia .Eu una nici ca m-as fi urcat in ea !!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *