A intretinut relatii intime cu Laur în casa MPFM, dar a ajuns în braţele altui concurent. Imaginea cu care Oana a stârnit isterie: „Sunteţi împreună?”

Deşi în ultima vreme a stat într-un con de umbră, iată că Oana, fost concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a început să fie din nou în atenţia publicului emisiunii.

Deşi nu a păstrat legătura cu mulţi concurenţi din casa MPFM, iată că unul pare să-i fi intrat la suflet. Nu ştim dacă în sensul amoros sau doar ca prieteni, cert este că Oana s-a fotografiat alături de unul dintre foştii concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu”. Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim cine este misteriosul bărbat. Acesta este Aurelian, fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Zâmbitori şi entuziaşti, Oana şi Aurelian s-au fotografiat şi le-a arătat şi fanilor fotografia. Reacţiile acestora nu au întârziat să apară, iar fanii s-au întrebat curioşi dacă Oana şi Aurelian formează un cuplu.

„Sunt împreună”, „Este iubitul tău?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Oana şi Aurelian.

Oana a fost aspru criticată în timpul emisiunii, când a dezvăluit că a încălcat ”Regula 25” cu Laur în casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *