A luat inelul? Ce cadourile impresionante a primit Adriana, fosta concurentă MPFM!

adriana-mireasa-pentru-fiul-meuAdriana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a primit cadouri impresionante de sărbători! Aceasta a făcut un videoclip pentru canalul său, unde le-a arătat admiratorilor ce articole vestimentare și de înfrumusețare a primit sau chiar și-a achiziționat.

Adriana, fosta concurentă de la MPFM, a primit cadouri impresionante de sărbători! Într-un videoclip postat pe canalul său, aceasta a povestit că și-a achiziționat inele sub formă de verighetă, placate cu aur și argint. De asemenea, Adriana a mărtuirisit că îi place foarte mult de Kate Middleton și aceasta ar fi fost o sursă de inspirație.

„Atunci când eram mică îmi imaginam că este foarte drăguț să fii mare și să vină Moș Crăciun, că ți-ar aduce bijuterii. Și așa s-a întâmplat”, a povestit Adriana.

Un alt cadou pe care și l-a făcut singură este o agendă roșie. Fosta concurentă a mai primit un set cu produse pentru păr, o lumânare în formă de brăduț, de culoare aurie, farduri și rujuri, dar și două articole vestimentare. Totodată, partenera lui Valentin a mai primit o geantă de culoare albastră și o pereche de botine.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “A luat inelul? Ce cadourile impresionante a primit Adriana, fosta concurentă MPFM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *