Acuzatii grave la adresa Lorenei

In emisiunea de azi si in ultimele zile, Lorena a plans aproape tot timpul si, dupa cum singura spune, a ajuns la capatul puterilor si-si doreste sa paraseasca aceasta competitie. Asa cum spune ea si vedem si noi, rautatea si invidia au atins cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu.

Pe de o parte, Maricel o agaseaza cu prezenta si cu sfaturile pe care insista sa i le dea (spre binele ei, chipurile), iar pe de alta parte, tot el o acuza ca este indragostita de Dragos, acesta fiind si motivul pentru care s-a despartit de el. Cornelia este si ea de parere ca Dragos si Lorena se plac reciproc.

Lorena l-a acuzat pe Maricel ca rade impreuna cu alti concurenti din casa pe seama ei, atunci cand plange.

Luminita a acuzat-o pe Lorena ca plange si-si doreste sa iasa din competitie pentru ca ii este teama de ceea ce a facut. Ea a amenintat-o pe Lorena ca, maine in Gala se va vedea adevaratul motiv al tristetii Lorenei.

Alin a deconspirat faptul ca a trimis o scrisoare staff-ului in care cere sa se ia masuri (probabil de eliminare) pentru incalcarea unei anumite reguli de catre Lorena.Toata lumea se duce cu gandul la excursia din Bulgaria.

Ne vom lamuri maine in Gala si poate vom intelege, daca nu stim déjà, de ce tocmai Alin si Andreea sunt deranjati de lucrul acesta.

Vad cumva in Lorena o concurenta puternica pe care n-o pot invinge altfel?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *