Acuzatii grave la adresa Lorenei

In emisiunea de azi si in ultimele zile, Lorena a plans aproape tot timpul si, dupa cum singura spune, a ajuns la capatul puterilor si-si doreste sa paraseasca aceasta competitie. Asa cum spune ea si vedem si noi, rautatea si invidia au atins cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu.

Pe de o parte, Maricel o agaseaza cu prezenta si cu sfaturile pe care insista sa i le dea (spre binele ei, chipurile), iar pe de alta parte, tot el o acuza ca este indragostita de Dragos, acesta fiind si motivul pentru care s-a despartit de el. Cornelia este si ea de parere ca Dragos si Lorena se plac reciproc.

Lorena l-a acuzat pe Maricel ca rade impreuna cu alti concurenti din casa pe seama ei, atunci cand plange.

Luminita a acuzat-o pe Lorena ca plange si-si doreste sa iasa din competitie pentru ca ii este teama de ceea ce a facut. Ea a amenintat-o pe Lorena ca, maine in Gala se va vedea adevaratul motiv al tristetii Lorenei.

Alin a deconspirat faptul ca a trimis o scrisoare staff-ului in care cere sa se ia masuri (probabil de eliminare) pentru incalcarea unei anumite reguli de catre Lorena.Toata lumea se duce cu gandul la excursia din Bulgaria.

Ne vom lamuri maine in Gala si poate vom intelege, daca nu stim déjà, de ce tocmai Alin si Andreea sunt deranjati de lucrul acesta.

Vad cumva in Lorena o concurenta puternica pe care n-o pot invinge altfel?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Acuzatii grave la adresa Lorenei

 1. Miriam

  Hai ca a fost un mare fassss,mai bine zis o mare „bEsina” toata emisiunea ,auzi la vaida>doveziiii!Nu ne priveste ce face isterica de Morena,E a ei face ce vrea,dar sa nu se mai dea o sfanta ca esre o centurista,trebuia sa o faca maricel sefa centuristelor la cata carte are si ce comportament,mai acu’ doua saptamani nimeni nu era ca maricelu si dintr-o data a cazut in dizgratii,ce sa faca daca nu corespunde saracul pretentiilor ei;dezamagirea ei este pe masura potentei lui;FACE PE SFANTA/ATAT

  Reply
 2. Miriam

  Ditai oamenii cu ceva glagorie stam sa ne uitam cum face isterca aia mica,nu a satisfacut-o Baricel,auzi la sor-sa”nu merge la control’na”!Sa nu mearga ca nu ne intereseaza dar sa termine cu mofturile ei de parasuta;pe cine pacaleste,ca si moadmazela de Vasile Andreea?stabor scrie pe ea….ce ne-ati adus sezonul acesta?romanii erau in vacanta?

  Reply
 3. doina

  Ideea cu pietrele si acuzatia scrisa de incalcarea regulei 25 ,au venit de la inteligenta de Andreea ,face orice pentru bani.
  Nu stiu cine voteaza aceasta familie de rautaciosi si mincinosi !?

  Reply
 4. Mariana

  lorena capul sus nu uita ca suntem alaturi de tine de flori razvan elena buni si florin alin andreea coco si luminita sunteti niste prefacuti si va e teama mare ca nu mai sunteti printre primi nu mai stiti ce sa faceti sa o denigrati pe lorena bafta lori flori rasvan elena buni si florin

  Reply
 5. irina

  O fata rautacioasa ca Andrea si bineinteles Coco nu am vazut in viata mea ,ce fac fetele pentru bani ,Oameni bun daca aduceti aminte care a fost fata care a vorbit prima data de sex ,COCO a vrut ca si in competitie sa faca sex ,abia era trecut 2 saptamini de la cuplul cu Dragos,a spus atunci ca ar trebui facuta cerere sa deie voie staful pentru regula 25, pentru acest lucru au facut acuma cererea ca s-au gindit ca le da voie si lor,rusine , rusine mai ales d-nei LUMI SI LUI ALIN CARE A TRADAT-O SI PE GEORGE ,ASA CEVA PINA ACUMA NU S-A INTAMPLAT DACA COCO A JURAT PE PARINTII EI INSEAMNA CA NU ARE INIMA NU IUBESTE PE PARINTII EI ,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEETIGANILORRRRRR,

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *