Adriana MPFM 6 vrea celebritate cu orice pret?! A incercat sa-l cucereasca chiar si pe Edy Mexicanu’

Adriana mpfm 6Adriana, noua concurentă de la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, a vrut să-l cucerească pe Edy Mexicanu’ cu orice preţ. Constănţeanca a participat deja la mai multe emisiuni pentru a-şi exprima dorinţa de a-l cuceri.
Îmbrăcată în bucătăreasă şi gata să sucească minţile bărbaţilor, Adriana s-a folosit de orice atu care să îi îndeplinească dorinţa. A lăsat deoparte orice prejudecată şi este hotărâtă să-şi găsească jumătatea.

În cadrul emisiunii, a declarat că dintre toţi concurenţii, cel mai mult i-a atras atenţia Petru.
Adriana vine din Năvodari şi are 30 de ani. Blondă, matură și foarte frumoasă, Adriana vrea să-și găsească alesul.
„Sunt o fire foare determinată, sociabilă şi romantică. Îmi place să călătoresc, să ascult muzică şi să dansez”, a declarat Adriana în cadrul emisiunii.

În viziunea ei, relatia ideală trebuie să fie bazată pe sincritate şi respect, iar bărbatul de lângă ea trebuie să fie tandru, afectuos şi cu simţul umorului.

La începutul acestui an, Edy Mexicanu’ a devenit tătic pentru a doua oară şi are un băieţel pe nume Antonio Relu Marian.

sursa: spynews.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Adriana MPFM 6 vrea celebritate cu orice pret?! A incercat sa-l cucereasca chiar si pe Edy Mexicanu’

  1. Dana B.

    E destul de „veche”stirea,aflasem cu ceva timp in urma,dar n-am mai avut chef nici sa scriu despre asta in cateva cuvinte!Se vede cine se mai inscrie la aceasta emisiune dupa personajele ce intra in ultimul timp in casa!Se incearca resuscitarea emisiunii cu interventiile lui Botezatu,de la Antena Stars,pe la gard,cu un mesaj ,un buchet de flori,vezi Doamne,nu mai poate el de Andreea!Daca e sa mai intre vreun concurent-doi , de Doamne Ajuta,sa spunem bogdaproste ,se mai intampla si accidente!Cei singuri or sa astepte mult si bine pana o sa intre cineva pt ei,poate unii din alte sezoane sau chiar personaje precum Adriana ce a intrat sambata!Si se mai mira cineva de ce audienta e slaba,mesajele lipsesc cu desavarsire,intra fosti concurenti?Unde sunt mesajele telefonul telespectatorului ?Cei ce sunt la carma emisiunii sa faca bine sa se apuce de altceva,la show-uri televiziune sunt ZERO!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *