Adriana, una dintre fostele concurente de la MPFM, a plâns înainte de 8 Martie: „Cu lacrimi în ochi, am trecut…”

adriana mpfm 6MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În Ajun de Ziua Mamei, Adriana, una dintre finalistele de la MPFM – sezonul 6 – a plâns. Ea a făcut public motivul pentru care lacrimile i-au curs pe obraji într-un mesaj pe care l-a urcat pe o reţea de socializare.
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Adriana a scris câteva rânduri emoţionante pe care i le-a dedicat fiicei sale, Anna Maria.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Ai devenit o domnișoară! Și scriu cu lacrimi în ochi, de bucurie ,că nu există mămica mai fericită și mândră de copilu ei ca mine. Nu știu când au trecut 11 ani din viața ta… parcă ieri te strângeam pentru prima oară în brațe… am stat 24 din 24 de ore cu ține.. Cu tine am râs… am plâns… și am trecut prin toate momentele grele și frumoase din viața mea împreună. Te-aș mai naște încă de 1.000 de ori.. pentru că nu regret o secundă că te am! Te iubesc enorm!!! 😍😍 ” ,a scris Adriana, una dintre finalistele celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial care a fost prezentat de Paula Chirilă.

adriana mpfm 6 cu fetita ei

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Adriana a participat în ultimul sezon de la MPFM. Ziua ei de naştere e pe 19 august, iar a fiicei sale, Anna Maria, a fost pe 28 februarie. Tânăra mămică se numără printre cei opt finalişti de la „Mireasă pentru fiul meu”.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *