Afla ce concurent sustine doamna Luiza MPFM 5 din afara competitiei

luiza mpfm 5Doamna Luiza si Tudor MPFM 5 au abandonat competitia in urma cu o saptamana, dupa ce portile casei Mireasa Pentru Fiul Meu s-au deschis. La cateva zile dupa ce au revenit in platoul emisiunii ca sa isi recupereze bagajele, doamna Luiza a dat de inteles ca din afara competitiei va sustine cuplul format de Mihaela si Constantin MPFM5.

Aseara, Luiza a postat pe pagina personala de facebook un mesaj in care sustine ca de afara lucrurile se vad total diferit si ca nu declara sustinere pentru nici un concurent din acest sezon!

Luiza MPFM 5: „Nu declar sustinere pentru nici un concurent din acest sezon! Daca voi vota pe cineva o voi face ca si in trecut, sa stiu doar eu si pc-ul meu! Eu am trait acolo, ii cunosc (zic eu!!!!) pe fiecare in parte cu bune si rele! Le multumesc celor de afara care i-au aratat sustinere si chiar dragoste lui Tudor Stoica (poate si mie) si in competitie, si acum, dupa iesire! Nu sant formator de opinii, nu vreau sa influentez pe nimeni, nu dau sfaturi pentru vot! Afara, fara constrangeri, fara teama de scandal dupa un posibil material, fara amicitii fortate
de singuratate (fara sa-ti dai seama, desigur)….vezi diferit lucrurile! Acolo lucrurile sant putin deformate, de aceea te schimbi, te razgandesti, te intorci din drum, te reapropii, te razgandesti iar…..! Toti o fac, nu ai incotro, si culmea e ca o faci in mod inconstient si ti se pare totul natural si firesc! Am gresit de multe ori si cu vorba si cu fapta…..dar, cum spuneam pe la inceputuri: nu poti controla lucrurile care ti se intampla, dar iti poti controla reactiile la ceea ce ti se intampla!”

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *