Ana a recurs la un gest extrem – a sarit gardul!

Ana a recurs la un gest extrem - a sarit gardul competitiei!In urma cu putin timp, Ana a clacat si a luat decizia de a parasi competitia, sarind gardul. De ce a recurs oare concurenta la acest gest?
Se stie foarte bine ca Ana isi dorea cu ardoare sa plece din concurs cat mai repede, dar din pacate publicul a votat-o sa ramana in doua randuri consecutiv.

In emisiunea de astazi de la ora 14, Ana a primit vizita prietenei sale, Bianca si a lui Gabi, lucruri care au tulburat-o teribil. Prietena ei i-a spus Anei sa aiba grija cu cine sta de vorba in competitie si sa nu mai creada in cei din jurul ei.

Presiunea facuta asupra Anei de a se impaca cu Petru, urmata de plecarea lui de miercuri , dar si scandalul creat cu subiectul legat de trecutul familiei sale au determinat-o pe Ana sa ia aceasta decizie radicala.

Toti concurentii sunt bulversati de cele intamplate in ultima perioada in competitie si nu-si explica de ce tot mai multi participanti iau decizia de a pleca, sarind gardul.

Ce credeti ca se va intampla? Va suporta Ana consecintele gestului sau extrem sau va reveni in competitie?

In acest moment patru concurenti MPFM 4 risca sa fie descalificati pe motiv ca au sarit gardul: Cristian, Radu, Petru si Ana. Ce se va intampla cu ei?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *