Ana si Petru MPFM s-au despartit – Mireasa pentru fiul meu

Ana si Petru MPFM s-au despartit – Mireasa pentru fiul meuAna si Petru, unul dintre cele mai sustinute cupluri din casa Mireasa pentru fiul meu, s-au despartit. Dupa nici o luna de zile in afara competitiei Mireasa pentru fiul meu, Ana si Petru au decis sa puna punct relatiei lor. Acest lucru a fost anuntat de Petru pe pagina lui de Facebook astazi, 27 mai 2015.


„Buna dimineata! Imi cer scuze ca nu v-am putut scrie aseara, dar eram foarte, foarte obosit. Am intrat astazi aici si am ramas uimit de cata lume a fost alaturi de mine si de cata lume a crezut in mine. Voi mi-ati dat putere sa lupt si vreau sa va multumesc pentru acest lucru. In momentul de fata, eu sunt la Ana si sunt foarte fericit ca in sfarsit sunt langa fata sufletului meu. O sa va tinem la curent cu ce o sa mai facem. Ni s-a propus o alta colaborare cu cei de la Antena, dar inca nu suntem foarte hotarati, insa cand o sa fie ceva sigur o sa va anuntam si pe voi. Va pupam si va imbratisam cu drag pe toti!”, a fost mesajul lui Petru MPFM pentru toti sustinatorii, imediat dupa iesirea lui din competitia Mireasa pentru fiul meu.

Totul parea roz intre Ana si Petru, toata lumea credea in relatia lor, mai ales dupa ultimele emisiuni Mireasa pentru fiul meu. Mai mult decat atat, cei doi au fost la un pas de o noua colaborare in televiziune, de aceasta daca ca si cuplu. Se pare ca au fost selectati pentru emisiunea Insula Iubirii, de pe Antena 1.

Iata mesajul postat de Petru:
„Buna seara!
Dragii nostri, deoarece ne-ati fost mereu alaturi in momentele frumoase, dar mai ales in cele mai grele, dorim sa va anuntam ca relatia noastra intampina dificultati, in ciuda eforturilor noastre de a merge impreuna pe acelasi drum si am decis, de comun acord, sa punem punct. Sentimente exista de ambele parti, insa nepotrivirea in gandire si perspectivele diferite de a percepe viata, dar si prioritatile fiecaruia, ne impiedica sa continuam drumul impreuna. Desi am discutat deschis, am analizat situaţia, am ajuns la concluzia ca este mai bine sa incheiem acum decat sa ne ranim si mai tare mai tarziu. Va rugam se ne respectati decizia si sa nu cautati vinovati!
Va multumim ca ne-ati fost alaturi, ca ne-ati sustinut si ne intelegeti in aceste momente!”.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *