Andrada, criza de nervi dupa despartirea de Cristi MPFM 4

Andrada, criza de nervi dupa despartirea de Cristi MPFM 4Andrada si Cristi MPFM 4, unul dintre ultimele cupluri care s-a format in casa Mireasa pentru fiul meu s-au despartit astazi, 29 iulie 2015, chiar in prima parte a emisiunii de dimineata.

Intrebati de moderatoarea emisiunii daca isi doresc sa ajung in Marea Finala MPFM din 29 august 2015, cei doi nu au negat ca si-ar dori sa se afle printre finalisti desi nu ar face nunta.

Mai multi telespectatori, dar si fosti concurenti MPFM4 sustin ca cei doi formeaza un cuplu de complezenta si stau in concurs doar din interes material. Chiar Radu, fostul iubit al Andradei a afirmat ca actualul cuplu al fostei partenere nu va rezista nici macar o zi in afara casei MPFM. Cu toate acestea, sustinatorii cuplului Andrada si Cristi MPFM4 au spus ca ii vor sustine pana la final.

Dupa ce a castigat masina, telespectatorii emisiunii l-au criticat dur pe Cristi spunand ca trebuie sa fie urmatorul care trebuie eliminat deoarece intre el si Andrada nu exista iubire ci doar interes material.

Dupa prima parte a emisiunii de astazi, Cristi a incercat sa se duca la Andrada si sa incerce sa se impace cu ea insa concurenta l-a refuzat, ba chiar a avut o criza de nervi dupa cum se vede in materialul video de mai jos.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *