Andrada si Valentin au dat cartile pe fata! Ce au declarat dupa parasirea competitiei: „Nu ne intoarcem in emisiune”

andrada si valentin mpfm 6 prima declaratieDupă gala de sâmbătă, Andrada şi Valentin au decis să fugă din casa „Mireasă pentru fiul meu” spre uimirea tuturor fanilor emisiunii. Pentru a explica tuturor ce s-a întâmplat şi care este motivul pentru care cei doi au părăsit competiţia, foştii concurenţi au realizat un live pe Facebook.

„Am fost foarte calmi. Nu ne mai întoarcem în emisiune, nu mai vrem. Poate doar pe 4 martie dacă vor să ne bage la nuntă. O să ne iubim toată viaţa aşa cum am promis. Dacă ne dau un miliard în mână ne întoarcem o săptămână măcar să pice toate măştile”, au spus Andrada şi Valentin.

Sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Andrada si Valentin au dat cartile pe fata! Ce au declarat dupa parasirea competitiei: „Nu ne intoarcem in emisiune”

  1. Cojoc Mirela Adina

    ești foarte categorică în decizii am sperat că poate o sa te răzgândești Andrada sa spunem că din cauza lui Radu…. ai avut o asemenea hotărâre rea

    Reply
  2. Deea

    Felicitari!!Ma bucur ca nu ati mai stat sa va joace „emisiunea „( care a devenit circ)asa cum vroia…Totusi ,legal vi s- ar cuveni ceva ,un avocat v- ar invata,ce vi s- a intamplat voua cu siguranta nu scria in contract!!Multa bafta!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *