Andreea de la MPFM, schimbată radical! După ce s-a îngrăşat în emisiune, acum a ajuns mai slabă ca niciodată

andreeampfm8Andreea a suferit diverse schimbări de când a participat la „Mireasă pentru fiul meu”. După ce s-a îngrăşat considerabil în timpul emisiunii, blonda s-a pus pe slăbit, iar rezultatele se arată!

După ce s-a îngrăşat în timpul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Andreea a reuşit uşor, uşor, să dea jos kilogramele acumulate. Acum, blonda se laudă cu nişte picioare luni şi subţiri şi este mai sexy ca niciodată.

Andreea a intrat în casa mireselor cu o siluetă suplă, însă în numai 4 luni, pe timpul reality show-ului de la Antena 1, s-a îngrăşat mai multe kilograme. Se pare că, fiind conştientă de schimbarea sa, a început să fie mai preocupată de felul în care arată.

Tânăra a format un cuplu cu Radu, pe care l-a cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu”, însă la doar câteva luni de la ieşirea din competiţie, cei doi au încheiat relaţia de iubire.

Câştigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu”, din nou la Antena 1

„Nuntă cu scântei” va debuta în luna august, iar la cârma ei va sta Ana Morodan, o bloggeriţă de fashion de succes. Vor participa mai multe cupluri printre care Mihai şi Mihaela, Valentin şi Andrada, Cristina şi Andrei, Elly şi Cristian Shonea, dar şi Denisa, Liliana, Cosmin, dar şi alţi participanţi surpriză.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *