Andreea a parasit competitia la Semifinala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2012

Andreea MpfmLa Semifinala Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2012, mamele aflate in competitie au facut nominalizari, fiecare mama trebuind sa nominalizeze cate doua fete pe care nu le mai doreste in casa.
Numele fetei care sa fie eliminate a fost dat de doamna Gabriela, deoarece aceasta a iesit Mama Saptamanii. Fetele nominalizate de doamna Gabriela au fost Andreea si Edina. Avand in vedere ca dintre cele doua fete, Edina a fost votata de telespectatori intr-un procent mai mare, Andreea a parasit competitia chiar inainte de Marea Finala MPFM din 25 august 2012.
Andreea a pierdut astfel si banii acumulati in competitie (35 000 de lei, avand cei mai multi bani acumulati in competitie, dintre toate fetele).


Credeti ca Andreea merita sa ajunga in Marea Finala ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Andreea a parasit competitia la Semifinala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 august 2012

 1. SIMINA

  nu este corect dupa un an sa odea pe andreea afara acum la sfarsit,trebuia sa o dea pe ….de andrada afara, nu pe andreea nu au fost corecte gabriela si lena.

  Reply
 2. SuperLEU

  De cand a venit noua prezentatoare sa stricat emisiunea ! Toti cei din staff-ul mireasa pentru fiul meu sunteti incapabili ,deoarece nu a-ti luat nici-o masura atunci cand taranul de Ionut si Dragos il injurau pe Adrian si mama lui .Urat din partea voastraa .Acestia trebuiau demult dati afara din emisiune ,ca ,cu asemenea aratari nu faceti cine stie ce rating .Aaaa si sa nu o uit si pe panarama si vulgara de Andrada ,se vede ca e curva de la mii de kilometrii .Are aia la kilometrii mai mult ca masina mea .Pacat ca a-ti eliminato pe Andreea ,era cea mai draguta dintre toate si cea mai desteapta ,iar banii trebuia sa ii dati sa iasa cu ei afara.Urat din partea voastra !

  Reply
 3. andreea

  nu mai jigniti,asa a fost sa fie,urat din partea noastra,care avem fiecare cate un favorit,sa jignim pe ceilalti,staful a facut gafe cu toti concurenti,cel mai mult a fost protejat adrian,asa ca e mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *