Andrei si Cristina Dj, duminica 6 iulie 2014 pe antenaplay !

Andrei si Cristina la dj - 5 iulie 2014In aceasta duminica, 6 iulie 2014, Andrei si Cristina au fost cei doi concurenti care au avut ocazia de a sta de vorba timp de o ora cu publicul de pe antenaplay. Acestia au primit numeroase mesaje de incurajare atat de la sustinatorii lor cat si din partea sustinatorilor cuplului Oana si Laur. Cei care au sunat le-au spus ca au procedat foarte bine ca l-au nominalizat pe Viorel si doamna Aurica, iar ei il vor vota pe acesta sa pleca acasa impreuna cu mama lui. Penultimul care a sunat a fost fratele lui Andrei, Bogdan, care i-a transmis sa fie puternic si sa nu se mai certe cu Cristina.

Puteti vedea mai multe amanunte si in emisiunile viitoare de pe antena 1.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

7 comentarii la “Andrei si Cristina Dj, duminica 6 iulie 2014 pe antenaplay !

 1. Violeta

  Doi tradatori, andrei si cristina. Daca pana acum i-am votat, de acum incolo le voi retrage sustinerea. In ochii mei, andrei, prin nominalizarea facuta sambata, si-a pierdut credibilitatea. Sa-ti fie rusine, andrei, ca te-ai aliat cu persoana pe care ai ponegrit-o toata competitia.

  Reply
  1. DAN

   Andrei e acelasi om corect care a fost. Sustinatorii adevarati raman.restul poate sustine minciuna, curvia sau tigania

   Reply
  2. any

   Nu esti o sustinatoare adevarata,iar cat despre tradatori cum ii numesti,cred ca te inseli,altii le-au luat locul…

   Reply
 2. georgiana_claudia

  andrei cristina 2 frumosi va iubesc si va vreau in finala sa faceti nunta luptati pt ce meritati in aceasta competitie pentru relatie sustinatori si dece nu si marele premiu va oup si v.am sustinut de la inceput si va suastin pana la capat in marea fnala CLAUDIA DIN LAPOS

  Reply
 3. Violeta

  Dane, vorbesti tampenii. Tu poti sustine un individ care pupa pe acela pe care l-a injurat? Tu poti sustine lipsa de corectitudine al lui andrei de sambata trecuta? Daca da, da-mi voie sa-ti pun ca n-ai pic de constiinta si corectitudine in tine.

  Reply
 4. dorina

  Da ,violeta ,poti sustine un concurent cu bune ,cu rele ,daca tu crezi in el cu adevarat .Pentru faptul ca l-a nominalizat pe viorel nu aveai nici un motiv sa nu mai crezi in el .Toti au fost obligati sa faca nominalizari si fiecare la randul lui a nominalizat pe cineva .La propunerea pentru eliminare moderatoarea ,ii intreaba ,,pe cine nu-si mai doreste in casa ,,? De ce si-l ar fi dorit Andrei pe Viorel in casa ce mare prietenie a avut Andrei cu Viorel ? Daca l-ar fi propus pe Ray sau pe Oana ce ai fi spus ? Tot la fel te-ai fi suparat pe el ? Daca il sustii ,il sustii sa castige si el ceva ,nu sa-i sufle viorel premiul de sub nas .Cred ca nu l-ai sustinut niciodata .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *