Anunt! Cand se incheie sezonul 6 MPFM

cand se termina sezonul 6 mpfmS-au iscat noi discuţii în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Unii concurenţi sunt de părere că show-ul matrimonial va avea marea finală pe data de 4 martie, atunci totul se va încheia şi sezonul VI. Discuţii aprinse au avut loc. Andrada a răbufnit puternic în emisiune atunci când a fost adusă în discuţie nunta şi banii din data de 4 martie. Atunci va avea loc un eveniment important, pentru prima dată în emisiune se va face o nuntă înainte de perioada din vară.

„Show-ul matrimonial se va încheia în 4 martie, eu aşa cred. Să fim serioşi. Se va termina. Noi o să facem nuntă pentru că asta e unul dintre motivele pentru care am venit aici. Apoi vedem noi ce facem.” a declarat Andrada pe un ton foarte răstit.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Paula Chirilă a încercat să o întrebe pe acesta de consideră asta, însă concurenta s-a dat la o parte. Prezentatoarea i-a explicat în detaliu despre tot ce se va întâmpla în martie.

„Eu sunt aici ca să vă transmit nişte lucruri de la organizatorii acestei emisiuni. Rolul meu ăsta e. D-asta sunt aici. Apoi ce va fi mai târziu vom vedea. Nu ştiu eu termenii contractuali.” a spus Paula Chirilă în direct.

Andrada, motivul plecării mai multor concurenţi din competiţie

Ali a afirmat astăzi în timpul transmisiunii directe din competiţie faptul că el şi mai mulţi concurenţi au plecat din cauza Andradei. La intrarea ei în competiţie, ei nu au fost de acord ca un concurent dintr-o fostă ediţie să reintre în show-ul matrimonial. Petru şi Ali nu au reacţionat atunci, dar acum au făcut acest lucru, au dat cărţile pe faţă.

sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Anunt! Cand se incheie sezonul 6 MPFM

 1. cauc geta

  O dezamagire totala ,marca antene . Sincer va bateti joc de acest tineri. Lucrati murdar si voi poate asa doriti sa creati o atmosfera de doi bani ca nu aveti finante. RUSINOS Dezamagitor cum procedati cu acest copii ii asmutiti precum ciine pe unii impotriva altora. Toti care ramasesera in concurs trebuiau frumos sa l incheie nu sai aduce ti pe cei ce au plecat ca asa au vrut sa se intoarca si sa faca circul asta de doi bani. Mia fost mila de Andrada ,acest Petru un baiat f rau ,jigneste si face rau ,lipsit de bunele maniere nu i vad locul iarasi in concurs trebuie elimenat. Cei vechi sa ramina pina la finala si ALI cu GEORGIANA sa fie eliminati.

  Reply
 2. alina

  andrada cu valentin afar nimeni nu a venit pentru castorie in afar de mihaela si mihai emisiunea nu mai are nici un farmec schimbati ceva

  Reply
 3. Iulia

  emisiune de tot ****.. ???? Deja nu se mai poate mi MPFM ci casa de nebuni… Si Petru a intrat acolo se crede mare barosan si se darama casa pe el . Se observa pe privirea lui ca e un drac . Cand a intrat la inceput toata lumea vai saracu Petru vai amaratul de el :-j . Nici cu tatal lui nu a vrut sa vorbeasca a parasit platoul cand la sunat acuma cand ia luat apararea a fost bun tatal lui… Oameni de nimic … Emisiunea asta o sa pice curand am o multime de cunostinte care au spus ca au altceva mai bun de facut ..ca nu mai e ce a fost. Si Dna Paula de cand a venit numai baga bete in roate si se prea baga cu nasul pe unde nu fierbe oala. 🙂 .

  Reply
 4. Pavel Andreea

  Bataie de joc,daca inainte ne uitam de drag la emisiune,acum ne uitam de plictiseala.Da cand a plecat Mirela e jale jale jale.Cel putin moderatoarea saraca e pe dinafara.Pune niste intrebari la care nici ea nu isi poate raspunde.Intrebari prostesti fara logica.O fi buna in lumea teatrului.Dar de cand a inceput sa prezinte ea,totul sa dus de rapa tare.Nu stiu daca cei din staff vad cati oameni se plang in legatura cu nepriceperea ei.Si poate au vz plangeri dar de facut nu fac nimic.Vom sta cu prezentatoarra asta sa o suportam zi de zi pana se gandesc cei din trust sa o elimine odata.

  Reply
 5. Ramona -Belgia

  Bună seara, oameni buni, nu din cauza Paulei s-a distrus formatul Mpfm, ci al staff-ului,care au schimbat „regulamentele” cum au vrut ei,fără a se mai respecta opinia publică și cel mai rău este au încălcat drepturile personale ale fiecărui concurent,presându-i psihic peste limita normalului, eu în locul unor concurenți, aș da trustul în judecată, toate cele bune tuturor de pe acest blog.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *