Anunţ trist din partea unui fost concurent la MPFM! Aştepta să facă nuntă, dar va pregăti înmormântare şi amână totul

concurent-mpfm-Gabriel Botez, fost concurent la „Mireasă pentru fiul meu”, trece prin clipe cumplite. Aştepta cu nerăbdare să facă nuntă şi botez, dar acum trebuie să pregătească o înmormântare.

Gabriela Botez amână nunta şi botezul şi i-a anunţat pe toţi prietenii ce s-a întâmplat. Acesta susţine că înmormântarea este incompatibilă cu nunta.

„Cu regret vă informăm că suntem nevoiţi să amânăm cele două mari evenimente din viaţa noastră programate pe 1 iulie 2017 (nunta și botezul celui mic) pentru luna Octombrie 2017, deoarece din nefericire Înmormantarea este incompatibila cu Nunta. Cea dintai naste intristarea, iar cealalta naste bucuria. Pentru un om sanatos, in perioadele de mare intristare, chiar si marile bucurii sunt greu de primit.. Iar vestea morţii nu bucură pe nimeni. Va multumim pentru intelegere si vă adresăm rugămintea de a reconfirma participarea dumneavoastră! Din păcate, nu întotdeauna totul este atat de roz pe cat am vrea noi iar anularea nuntii este in continuare un motiv generator de diferite nemulțumiri pentru unii sau alţii dar noi vom încerca să treacem mai departe și va mulţumim pentru uraăile transmise dar şi pentru întelegerea acestei situaţii!”, a scris Gabriel Botez.

gabrielroxanabotez

Mai multe mesaje de condoleanţe au apărut imediat pe pagina lui de Facebook, iar prietenii îl susţin pentru a trece mai departe.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *