Anunţul care i-a întristat pe toţi fanii MPFM! Andreea şi Radu s-au despărţit: „Atât a fost să fie”

andreearadumpfm Andreea şi Radu au format unul dintre cele mai iubite şi susţinute cupluri de la „Mireasă pentru fiul meu”. Din păcate, cei doi foşti concurenţi au luat decizia de a se despărţi. Au început să formeze un cuplu de pe vremea în care erau în competiţie, dar eu preferat să plece de la „Mireasă pentru fiul meu” pentru a-şi continua relaţia departe de ochii lumi. Chiar şi aşa, Andreea şi Radu au ales să meargă pe drumuri separate.

Anunţul trist a fost făcut chiar de Andreea, după ce fanii celor doi s-au panicat atunci când au văzut că atât blonda, cât şi Radu, şi-au schimbat fotografiile de profil.
„Dragi îngeraşi, pentru că se fac tot felul de speculaţii şi pentru că suntem sau întrebaţi tot mai des dacă mai suntem sau nu împreună, vrem să vă anunţăm, cu părere de rău, că da, este adevărat, eu şi Radu nu mai suntem împreună. Motivele nu le vom dezvălui nici aici, nici în altă parte. Sunt doar ale noastre şi vă rugăm din suflet să înţelegeţi că alte amănunte nu vom da. Decizia de a ne despărţi este a amândurora. Cu toate astea, noi locuim încă împreună, ne susţinem şi ne respectăm reciproc. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne pare rău că atât a fost să fie”, este mesajul pe care Andreea l-a transmis pe un grup de pe Facebook.

Vestea a venit ca un şoc pentru fani, căci Andreea şi Radu păreau că se înţeleg de minune şi toată lumea spera la o viitoare nuntă şi, de ce nu, la un copil între cei care le-au fost favoriţi pe toată perioada concursului.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Anunţul care i-a întristat pe toţi fanii MPFM! Andreea şi Radu s-au despărţit: „Atât a fost să fie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *