Așa da familie! Ce face Mirela Vaida în timpul în care nu prezintă ”Acces Direct”

mirelavaidaMirela Vaida își face în fiecare weekend timp mai mult pentru familia sa. În această duminică, prezentatoarea TV și-a luat copiii, dar și soțul la o plimbare, unde au savurat înghețată.

În cursul săptămânii, Mirela Vaida prezintă zi de zi ”Acces Direct”, o emisiune urmărită de foarte mulți români. Prezentatoarea TV se concentrează pe cazurile sociale, se împlică.

Iată că în weekend, frumoasa Mirela Vaida își face timp și pentru ea, dar mai ales pentru familia sa. Au ieșit în parc, ea, soțul său alături de copii și au savurat o înghețată. Cei mici atrag imediat privirile.

”La coadă la înghețată!!!.. ❤️❤️🙈#mirelavaida #familytime #relax#sunday#palatulmogosoaia #deduminica” a scris Mirela Vaida

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 de pe 3 aprilie. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. Frumoasa prezentatoare e şi la cârma quiz-show-ului matrimonial „2k1”, unde îl are asistent tv pe Robert Popescu. Mirela şi Alexandru Vaida au făcut nunta pe 19 septembrie 2009. Ei au doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.

mirela-vaida-1

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *