Asa mesaj emotionant mai rar! Ce le-a urat Mirela Boureanu Vaida in ziua nuntii Adrianei si lui Valentin MPFM 5!

mirela vaida mesaj pentru adriana si valentinMirela Boureanu Vaida le-a fost alături Adrianei și lui Valentin Turcuman încă de la începutul relației, pe vremea când erau în casa dragostei, și a acceptat cu mare bucurie în suflet invitația la nunta lor. A trăit și a simțit fericirea alături de cei doi foști participanți ai reality-show-ului matrimonial care și-au spus astăzi un „DA” hotărât și în fața Lui Dumnezeu. Iar la scurt timp după ce au plecat de la biserică, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a făcut public mesajul pe care l-a transmis celor doi proaspăt însurăței.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Îmbrăcată într-o rochie neagră la care și-a asortat haina de blană, dar și ochelarii de soare, iar în picioare cu o pereche de pantofi stiletto roșii, Mirela Boureanu Vaida a strălucit în ziua în care Adriana a fost dusă de Valentin Turcuman în fața altarului. În dreptul fotografiei făcute cu cei doi miri în fața bisericii, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” și-a notat gândurile, trăirile și urările ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Cel mai frumos lucru in viata este sa fii martor la intemeierea unei povesti de dragoste, a unei relatii, iar, in cele din urma, la realizarea unei familii!! Iar eu am fost norocoasa sa fiu parte din povestea multor tineri, in ultimii 5 ani!! Astazi e ziua cea mare pentru ei: Adriana si Valentin!! Casa de piatra!! Va doresc sanatate si veselie!!!”, a scris fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *