Aurel, fost concurent de la MPFM, iubeşte din nou! Cât de HOT e prima iubită cu care se afişează, după ce a divorţat de Valentina

aurelmpfmmireasa-pentru-fiul-meudivort-valentina-mpfm-5iubitadiana4Aurel, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului care a fost prezentat de Paula Chirilă, iubeşte şi se simte iubit din nou! De altfel, aceasta e cea mai recentă mărturisire pe care a făcut-o pe o reţea de socializare, unde a făcut public un selfie cu prima iubită oficială de când s-a despărţit de prima lui soţie, Valentina.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Aurel şi Valentina, foşti concurenţi de la MPFM, au divorţat vara trecută. Timpul i-a vindecat rănile, iar inima lui iubeşte din nou. Femeia alături de care şi-a refăcut viaţa este o brunetă focoasă, pe care o cheamă Diana.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Diana este prima iubită cu care Aurel, fost concurent de la MPFM, se afişează pe reţelele de socializare după divorţul de Valentina. Cei doi iubiţi petrec mult timp împreună şi se distrează mereu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Acum să vedem poze de la nuntă!!!” e unul dintre mesajele pe care i l-a scris o prietenă, iar Aurel a răspuns cu un emoticon smiley face.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *