Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

Bianca MpfmIntrata in competitie nu cu mult timp in urma pentru a-l cunoaste mai bine pe Adrian, pe parcurs Bianca a format un cuplu cu Imre dar relatia lor s-a destramat odata cu venirea lui Imre de la munte. Dupa despartirea de Imre, Bianca si-a dorit sa iasa din casa. La Gala Saptamanii trecute, doamna Marioara a iesit mama saptamanii si fetele propuse spre eliminare au fost Bianca si Monica. Telespectatorii au avut la dispozitie o saptamana pentru a vota ca Bianca si/sau Monica sa plece sau sa ramana. Pentru Bianca s-a atribuit culoarea rosie, iar pentru Monica culoarea albastra. Culoarea rosie a fost votata in proportie de 71.5% sa plece si 28.5% sa ramana, iar culoarea albastra 56.1% sa ramana si 43.9% sa plece. Astfel Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.


Credeti ca Bianca merita sa paraseasca casa Mireasa Pentru Fiul Meu?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

26 comentarii la “Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

 1. lujza

  DRAGA EDINA TE VOM AJUTA SA PLECI ACASA CA NICI TU NU STII CE VREI CU VIATA TA AI REINTRAT IN CASA TE-AI CERUT ACASA AI PRIMIT PE MOLY AI VRUT PE TAVI AI PRIMIT CADOURI DE LA EL PE CIND ESTE VOTAT SA RAMINA IN COMPETITIE TE CERI IARA ACASA CUM AI VAZUT PE ALIN TI-A REVENIT ZIMBETUL PE FATA DUTE ACASA SI LASA MOFTURILE MA-M INSELAT CIND TE-AM VOTAT

  Reply
 2. Angelica

  Bianca a plecat acasa. I-a prins bine aceasta experienta, chiar daca a fost scurta perioada cat a stat in casa impreuna cu ceilalti concurenti. Si-a dat seama ce a pierdut, a avut ocazia sa faca o comparatie intre Mihai si alti baieti, ceea ce nu putea sa faca afara. Sper sa se casatoreasca cu Mihai, sa putem spune ca a avut si o parte buna aceasta emisiune, in afara de scandal si de favoritisme.

  Reply
 3. Angelica

  Sunt de acord cu tine NICU. Este o emisiune pentru cupluri, ceilalti sa plece acasa. Nu este corect sa se aduca acolo foste cunostinte sau iubiti/iubite ale concurentilor asa cum s-a procedat cu Octavian si Edina. Edina trebuia sa plece acasa, nu are o situatie materiala deosebita, dar nu este cazul sa se faca diferente intre concurenti, unde este egalitatea acestora? Are nevoie de bani pentru cochetarie?…, sa-si termine studiile, sa munceasca si apoi sa emita pretentii. De ce sunt favorizati Edina, Andreea si Adrian cu maica-sa?

  Reply
 4. maria

  ce fel de emisiune……mai e, se elimina cupluri voi ati vazut emisiunile trecute cuplurile se sustin si ANDREIA a iesit dar sa facut mireasa acum :îl votati pe adrian sa faca circ.nu va înteleg daca tot votati nu mai tineti cu dusmanii.

  Reply
 5. merri

  Ce cupluri ma? estea sunt cupluri pentru bani nu ati auzit sambata pe Ionut daca pleaca Monica gata cuplul se va desface sarea imediat la Andrada. Fiti seriosi cum mata de Alexandra vrea sa iasa cu banii castigati Andreea dece sa plece fara bani sau Marioara. Alex, este pentru mama ei in casa pentru bani. Am zis de la inceput ca sunt cupluri false . Ionut de 23 ani mare crai o ia de nevasta pe Monica de 28 ani care arata si urat sa fim seriosi sunt fan NPM 1 pana acum si se vede tot. Am zis de Elena si Alin ca sunt falsi asa au fost de Imre cu Bianca nu cred nici in Cristina sau Ionut cu mihaela.

  Reply
 6. anonim

  va rog sa ma crede-ti adrian este un om cu care efectiv iti face placere sa-l ai prin preajma ta !un adevarat coleg un adevarat prieten un adevarat om !face-ti o analiza complecta a celor din casa si ve-ti realiza ce-i poate pielea fiecaruia !succes !

  Reply
 7. anonim

  Adrian-cel mai serios si corect din casa ! Restul-o adunatura de materialisti si lacomi de bani !

  Reply
 8. cata

  adrian si marioara-doi jegosi
  alex si dragos-cuplul castigator
  monika-falsa
  ionut-ce mai de-treaba baiat
  andreea-trasaturi definitoare:loialitate,sinceritate,modestie si bunatate
  andrada-cea mai tare.prin cate a trecut…MARELE PREMIU nu ar fi suficient!!!!
  edina- ia-te de mana cu incultul de adrian
  lena si octavian-imi sunteti cea mai draga mama,cat despre fiul dvs,nu o merita pe edina.atata modestie si diplomatie nu am mai vazut!!!!pe cat edina…se crede regina lumii.cand ea e doar ……

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *