Care este explicatia primelor doua locuri din clasament de la finala din 27.02.2016

florin si valentin mpfm 5Unul dintre cele mai asteptate momente ale Finalei Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2016 a fost citirea clasamentului voturilor exprimate de telespectatori. Daca in ceea ce priveste fetele Adriana si-a confirmat statutul de Mireasa Saptamanii, in privinta clasamentului baietilor, lupta pentru primul loc a fost mult mai stransa.

Desi la intrarea in competitie, Florin a declarat, dupa ce stransese cele mai multe nominalizari din partea fetelor, ca nu are nicio preferinta in privinta continuarii in show sau a eliminarii, multi dintre telespectatorii fideli MPFM 5 au vazut in el noua atractie a competitiei, singurul care dadea semne clare ca poate iesi din tiparul obisnuit al acestui show matrimonial.

Florin nu numai ca a rezistat cu bine propunerii de eliminare dar a si strans de partea lui un numar insemnat de sustinatori, unii dintre ei extrem de vocali pe grupurile de Facebook destinate MPFM.

Majoritatea postarilor in centrul carora apare noul concurent strange sute de like-uri, orice comparatie cu Valentin, lider al clasamentului, il pun pe Florin intr-o lumina favorabila astfel incat ascensiunea acestuia pana pe prima treapta a clasamentului la baieti pare un lucru realizabil.

Dupa citirea clasamentului voturilor de sambata, fanii MPFM au declansat un adevarat uragan de suspiciuni la adresa staffului. Acestia nu inteleg de ce Valentin a iesit Mirele Saptamanii si nu Florin?

Clasamentul de citit sambata in Finala are o explicatie destul de plauzibila. Astfel, din data de 23 ianuarie 2016 plicurile nu au mai fost deschise. La doua saptamani dupa aceasta data, au intrat baietii. Rezulta ca telespectatorii care ii plac pe baietii care au intrat in februarie au avut cu doua saptamani mai putin de vot.

Acum, toti concurentii pleaca de pe aceeasi treapta, fiecare avand sanse egale de a deveni Mirele, respectiv Mireasa Saptamanii. Este de asteptat ca la deschiderea urmatoare a plicurilor cu voturi Florin sa fie Mirele Saptamanii, iar fata cu care este asociat noul concurent sa obtina titlul de Mireasa Saptamanii. Ramane de vazut daca toti cei care il voteaza pe Florin o vor vota si pe ea.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *