Carmen si Danut MPFM 4, impreuna in afara competitiei!

carmen si danut mpfm 4 s-au impacatCarmen si Danut, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Mireasa pentru fiul meu 4, au trait in competitie atat momente de extaz, cat si momente de tristete si furie. Cu toate acestea sentimentele lor au fost sincere si chiar daca au avut mai multe despartiri si impacari, ei si-au fost mereu alaturi unul altuia, ramanand inainte de toate amici. Chiar daca s-au despartit ultima oara cu o luna inainte de Marea Finala, iar Danut a fost acuzat ca s-ar fi folosit de Carmen si ar fi abandonat-o, realitatea a demonstrat insa altceva, caci ei nu au putut sta departe mult timp unul de altul, iar de curand s-au reintalnit in afara competitiei si s-au impacat.

Dovada a facut-o de curand si Carmen pe contul personal de facebook, unde a postat o poza cu ea si Danut, fericirea citindu-li-se pe chip. Ca si comentariu la poza lor, Carmen a atasat o inimioara.

La scurt timp, mesajele de felicitari au inceput sa curga pe pagina fostei concurente, spre incurajarea lor.

Iata unul din mesajele venite pe pagina ei, de la o sustinatoare: “Sunt foarte fericita pentru ca vad ca voi sunteti fericiti si va iubiti mult! Dumnezeu sa va dea multa pace si liniste in suflet, iubire si fericire pentru tot restul vietii voastre! Sunt sigura ca aveti binecuvantarea Lui in drumul pe care ati decis sa-l parcurgeti impreuna, brat la brat, inima langa inima. Carmen si Danut va doresc ca toata viata voastra sa ramaneti asa, indiferent de situatie!”

Danut si Carmen si-au dat seama ca nutresc sentimente puternice unul fata de altul si doresc sa-si mai acorde o sansa pentru a vedea cum se inteleg si in afara show-ului matrimonial.

Cei doi vor pleca in curand in croaziera, dar si prin tara, unde se vor relaxa si vor uita de toate neplacerile prin care au trecut in competitie.

Ce parere aveti de impacarea dintre Danut si Carmen MPFM 4?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *