Cât de mult a crescut băieţelul Cristianei şi a lui Marian, foşti concurenţi la MPFM! Rian fură inima oricui

Cristiana şi Marian sunt mai fericiţi ca niciodată. Băieţelul lor a crescut foarte mult, iar ei se mândresc cu el peste tot. Are ochii albastri şi seamănă leit cu părinţii lui.

Rian Daniel creşte pe zi ce trece de când Cristiana l-a născut, a luat mult în greutate şi parcă se face mai frumos pe zi ce trece.

Totul se datorează tinerilor părinţi care au zi de zi grijă de el, nu îl scapă din ochi deloc şi investesc tot ce e mai bun în băieţel. Cristian şi Marian postează foarte des în mediul online imagini cu Rian. Se poate observa că are tenul foarte deschis, este blonduţ şi are ochii albaştri, parcă ar fi din reviste.

Fanii cuplului de la MPFM sunt încântaţi să îl vadă pe micuţ în fel de fel de ipostaze şi i-au făcut nenumărate complimente.

„Eşti un băiat minunat şi norocos că ai aşa părinți. Te pup, Rian ❤❤❤💖Şi vă pup şi pe voi. (…) Doamne cât este de scump ♥♥♥♥ să vă trăiască şi sa vă bucuraţi de el ♥♥♥♥” au scris urmăritorii pe Instagram.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de la ieşirea din casa „Mireasă pentru fiul meu”, iar acum se bucură şi de un băieţel, căruia i-au pus numele Rian Daniel.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *