Ce a aparut pe pagina de Facebook a Georgianei, dupa ce a parasit casa MPFM 6

emisiunea mpfm sezon 6 din 29.12.2016Georgiana a sărit gardul casei „Mireasă pentru fiul meu”, alături de Cristi. Imediat cum a părăsit competiţia şi-a reluat activitatea pe reţelele de socializare. A fost un weekend fără precent în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Petru, Dănuţ, Ali, Cristi şi Georgiana au decis să plece, însă cu ajutorul eliminărilor, cu sărind gardul, conform informaţiilor de pe grupurile susţinătorilor.

Pe pagina de Facebook a Georgianei au apărut mai multe fotografii cu ea. O mulţime de admiratori i-au scris complimente, semn că şi-ar putea găsi jumătatea şi în afara casei „Mireasă pentru fiul meu”.

georgiana mpfm 6

georgiana mpfm6

sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Ce a aparut pe pagina de Facebook a Georgianei, dupa ce a parasit casa MPFM 6

  1. dorina

    draga fata frumoasa, sigur trebuie sa mai cresti si sa-ti asculti parintii…ai suflet bun dar naivitatea ta e la fel de mare…de aceea tu ramai iubita de toti…dar din pacate daca nu esti atenta risti sa devi o victima cu abonament…Zic asta deoarece Cristi daca nu a putut ‘promova’ in clasament alaturi de tine, fara sa te iubeasca , a tinut macar sa se razbune convingandu-te sa pleci pentru ca , iti spunem noi, ai fi avut sanse sa -ti gasesti alt partener care sa te respecte si sa te iubeasca, dar egoismul acestui barbat care a intrat in competitie sa-i faca rau Andradei si atat, a continuat cu tine mentalitatea „daca nu e a mea sa nu fie cu nimeni”… In alta ordine de idei, ne-a placut f mult cum te-ai distrat de revelion ce frumos ai dansat si cat de bine te-ai simtit intre colegii pe care Cristii ii acuza ca-ti vor raul, fac exceptie de la Ana care are ea o problema, in rest ai fost foarte apreciata de fetele din casa, pentru harnicie si onestitate, iar indepartarea de ele ti-a fost indusa, alfel tu esti o persoana plina de calitati insa FOARTE VULNERABILA, deci atentie , pentru viitor. MULT SUCCES FATA CUMINTE SI FRUMOASA !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *