Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Aurelian, dupa ce a parasit casa MPFM 6

aurelian mpfm 6Aurelian a părăsit competiţia „Mireasă pentru fiul meu” sâmbătă, alături de Ileana. La scurt timp după ce a ajuns şi-a început din nou activtaea pe reţelele de socializare.
Pe pagina lui oficială a apărut un mesaj pentru toţi cei care l-au susţinut. „În sfârşit acasă. În primul rând vreau să vă mulţumesc tuturor. Pentru că aţi fost alături de mine. Şi m-aţi susţinut moral. În acest show matrimonial. Vă respect şi vă admir.

Că aţi fost cu mine până la sfârşit şi ca aţi fost de-acord cu dorinţa mea de a ieşi din această competiţie minunată. Din care am adunat o experienţă de viaţă. Îmi cer scuze caănu pot răspunde tuturor în parte. Vă iubesc şi va pup pe toţi! #Aurelian”, a scris Aurelian.

Se pare că fostul concurent la „Mireasă pentru fiul meu” a dat fuga la frizerie pentru a-şi tunde părul şi bineînţeles că s-a şi pozat.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Aurelian, dupa ce a parasit casa MPFM 6

 1. ioana79

  DANA,ce ne facem cu Simona,isi revine? Iar iti multumesc! am vazut si primul meci,de cel de astazi ,uitasem. Handbalul l-ai vazut?
  Emisiunea este tot slabuta. Analiza pe ….GARD! Timp de patru ore sa intrebi de ce ? de ce? si iar de ce au sarit astia gardul .este plictisitor.
  Pupici.

  Reply
 2. radu teodora

  cum se face ca noi votam vedem si procentul concurentilor si ies altii?andrada 43 si valentin 42 si voi il scoateti pe radu de citeva saptamini observ asta si va mai spun nu mai intrati cu bocancii in viata concurentilor ii terorizati asa de tare ca au sarit gardul tot binele

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *