Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Vali MPFM6, dupa ce a fost eliminat din competitie

vali mpfm 6În această după-amiază, Vali a părăsit casa ”Mireasă pentru fiul meu”, în urma votului publicului. Fetele au fost cele care au făcut nominalizările în competiția MPFM. La câteva ore după ce a părăsit casa ”Mireasă pentru fiul meu”, pe pagina de Facebook a fostului concurent, Vali, a apărut un mesaj din partea unui fete.
”Ai încredere suflețel! Lucrurile bune se vor întâmpla. Ai încredere. Fii pozitiv!”, a scris o fată pe pagina de Facebook a lui Vali de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Vali a fost a doua săptămână pus la nominalizări, iar cum ulciorul nu merge de două ori la apă, concurentul de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-a luat adio definitiv de la competiție. Porțile casei ”Mireasă pentru fiul meu” au fost închise, după cum a menționat Paula Chirilă în cadrul emisiunii.

Fostul concurent a impresionat la început prin povestea lui de viață tristă, însă la scurt timp, Vali de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-a dat arama pe față. Inteția lui Vali era de a câștiga marele premiu care este pus în joc de emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Vali MPFM6, dupa ce a fost eliminat din competitie

  1. Gabriela Ghiunghies

    Susțin concurenții Mihai și Mihaela cei mai frumoși sper sa câștige marele premiu. Basta ????☺

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *