Ce a aparut pe pagina de Facebook a Stefaniei MPFM 6, dupa ce a fost descalificata!

Stefania mpfm 6Ștefania MPFM 6 a trebuit să părăsească casa pentru câteva zile dintr-un motiv extrem de trist, bunica ei încetase din viață. Când a trebuit să revină în competiție, fosta concurentă a refuzat să se întoarcă. Fosta concurentă nu a mai dorit sub nicoio formă să se întoarcă în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Ștefania îl simpatiza pe Laurențiu, dar acesta nu i-a acordat toată atenția și s-a îndreptat către o altă concurentă din casă.

”Îmi cer scuze că nu vă pot răspunde tuturor, să dau cereri sau să accept, nu mai pot. Voi mai face live-uri și voi încerca să comunic cu voi toți. Pupicei tuturor!”, scris Ștefania pe una dintre rețelele de socializare.

Prietenii virtuali ai Ștefaniei au întrebat-o de ce nu se mai întoarce în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, iar fosta concurentă le-a răspuns scurt și la obiect, ”Nu se mai poate!”.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Ce a aparut pe pagina de Facebook a Stefaniei MPFM 6, dupa ce a fost descalificata!

  1. Georgiana Stoica

    Uneori nu imi mai place emisiunea,mi se pare ca se pune accent pe unele chestii doar pt a instiga concurentii la cearta.Mi se pare ca sunt acceptati doar concurenti cu un trecut dureros in spate foar pt a face rating.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *