Ce a apărut pe paginile de Facebook ale Tinei şi Ray, foşti concurenţi MPFM, după ce şi-au anunţat logodna: „Urmează căsătoria!”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Ieri, pe 5 martie, Raymond, unul dintre foştii concurenţi ai reality-show-ului matrimonial, a anunţat că s-a logodit cu femeia pe care a cunoscut-o în casa dragostei. Ei bine, prin acest anunţ el a confirmat, în mod oficial, că s-a împăcat cu Tina. Atât pe pagina ei de Facebook, dar şi pe a lui au apărut mai multe modificări.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Pe pagina lui Ray de Facebook au apărut mai multe mesaje de felicitare de la susţinătorii îndrăgitului cuplu şi, totodată şi-a schimbat statusul din „singur” în „logodit”. Această ultimă modificare apare şi pe pagina de Facebook a Constantinei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Felicitări pentru pasul făcut. Multă bucurie, înțelegere și forță să treceți peste toate greutățile vieții împreună.”, „Frumosilor… ce surpriză frumoasă… să fţti fericiţi şi să aveţi parte numai de bucurii!😘😘😘😘Forever Ray&Tina”, „Felicitări, dragilor 😘😘😘😘 să fie într-un ceas bun și sperăm cât de curând să vedem anunțul mult așteptat, că ați programat nunta… pupicei dulci și toate cele bune 😘❤😘😘😘😘 și nu uitați că DRAGOSTEA ÎNVINGE MEREU❤💎😘😘😘”, ” Mă bucur enorm de mult pentru voi că ați făcut acest pas de a vă logodi, urmează căsătoria! Vă pup dulce dragi mei !😘😘😘” sunt doar patru dintre mesajele scrise de prietenii virtuali ai celor doi.
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Tina şi Ray sunt câştigătorii sezonului 3 de la „Mireasă pentru fiul meu”. În timp ce se aflau în casa dragostei, Constantina şi Raymond au format un cuplu începând din 15 octombrie 2013. Pe 10 decembrie 2016, Ray a anunţat printr-un mesaj scris pe Facebook că, după trei ani de relaţie, el şi Tina au ales să meargă pe drumuri separate. Iar pe 4 martie 2017, Raymond postat pe o reţea de socializare că s-a logodit cu cea pe care a cunoscut-o în casa dragostei, Constantina.

mpfm tina si ray

facebook tina si raymond

sursa foto: facebook[.]com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *