Ce face Cătălin Movileanu, după ce a vrut să se căsătorească cu Denisa la ”Nuntă cu Scântei”

denisasicatalin1Denisa și Cătălin Movileanu au surprins pe toată lumea cu apariția lor la ”Nuntă cu scântei”. Cei doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” au fost la un pas să facă nunta.

Nu au apucat să facă pregătirile de nuntă pentru că mama Denisei nu a fost de acord. Cătălin Movileanu și Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” au hotărât să nu mai facă nicio nuntă pentru că nu se înțelegeau.

Se pare că Movileanu s-a întors la meseria lui și își vede liniștit de terapiile sale. Fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” a mers și la câteva workshop-uri recent.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Ce face Cătălin Movileanu, după ce a vrut să se căsătorească cu Denisa la ”Nuntă cu Scântei”

  1. iancu

    Catalin si Denisa au avut nevoie de bani si s au gindit s a faca o mascarada s a umple emisiunea c nu aveau inca un cuplu pentru nunta cu scintei

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *