Ce făcea soţul Mirelei Boureanu Vaida în timp ce prezentatoarea de la „2k1” era plecată de acasă în miez de noapte

mirela vaida la xtra night showMirela Boureanu Vaida a venit în platoul de la „Xtra Night Show”, unde a vorbit despre cea mai nouă emisiune pe care o prezintă. În cadrul interviului, vedeta a dezvăluit ce face soţul ei, Alexandru Vaida, în timp ce era era plecată de acasă.
Mirela Boureanu Vaida a spus că quiz show-ul matrimonial pe care-l prezintă i se potriveşte ca o mănuşă şi că foarte mulţi oameni se regăsesc în poveştile de viaţă ale cuplurilor care se înscriu în competiţie.

La un moment dat, prezentatoarea de la „2k1” a mărturisit ce face soţul ei în timp ce ea a onorat interviul din timpul late night show-ului moderat de Dan Capatos. Ei bine, Alexandru Vaida a rămas acasă împreună cu fiica şi fiul lor, Carla, respectiv, Vladimir. Şi, mai mult, soţul vedetei s-a pus la somn odată cu copiii.

„Ştii cum e… m-am întors după opt luni. Hai să-ţi spun: eu am plecat acum opt luni ca să nasc şi nici nu am ştiut şi nici nu m-am gândit. Şi mă plângeam pe la colegi, plus că simţeam că m-am plafonat de cinci ani de zile. (…) Şi iată acum ce s-a întâmplat! Eu revin, dar cu altă emisiune. (…) Eu nu am mai avut timp să mă mai uit, m-am detaşat la nivel mental. Eu îmi doream o emisiune de weekend ca să fie înregistrată. (…) Am două ore acum, sunt la jumătate. (…) Din prejudecăţi, nu-i dau prea multe şanse. Râdem, de ne prăbuşim, pentru că sunt nişte faze extrem de interesante. Toţi avem copii, toţi ne ascundem de ei când vrem să facem «ţaca-paca» sau soacra că ascultă pe la uşă. Am încredere în emisiune. (…) Al meu e rupt, doarme odată cu copiii. Când am plecat de acasă, l-am lăsat dormind.”, a declarat Mirela Boureanu Vaida în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

sursa: spynews[.]ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *