Ce intalniri vor avea loc in aceasta saptamana?


La Gala de sambata,din 15 septembrie, fetele si baietii au avut de luat din nou o decizie. Au numit cate un baiat,respectiv o fata cu care doreste sa se intalneasca in aceasta saptamana. Doar cei care s-au numit reciproc vor avea posibilitatea de a iesi.
Acestia sunt: Cristina cu Cosmin si doamna Emilia, George cu Madalina, Andreea cu Alin, Dragos cu Cornelia.
Celelalte alegeri au fost: Florin-Cristina, Razvan-Stefania, Virgil-Silvia, Maricel-Lorena.
Iar alegerile fetelor au fost: Silvia-Alin,Corina-Dragos, Iulia-Florin, Liliana-Cosmin, Lorena-Dragos, Stefania-Florin, Florentina-Dragos.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Ce intalniri vor avea loc in aceasta saptamana?

 1. Miriam

  MIRELA….ptr. ca stiu ca dai cu geana pe aici,normal sa sti ce spune”gura lumii”pune tu o pila la imparatie sa rezolve cu ordinea interioara putin…nu e normal ca ele sa nu doarma toata noaptea si a doua zi sa caste in emisiuni,sa fie plictisite,sa li se inchida ochii,daca nu au respect pentru mamele din casa,macar fata de noi care ne pierdem timpul uitand-ne la voi….abia ati intrat in paine si deja sunteti obosite,incercanate, si ofilite”deci”o bila neagra!

  Reply
 2. Miriam

  Speram ca cei care intra in direct la telefon cu voi sa nu va perie ca de obicei si sa va mai traga si de urechi,ca altfel ne apuca somnul si pe noi si schimbam canalul:)(:

  Reply
 3. septembrie

  E clar ca Flor. e derutata putea sa trateze ,,problema,,cu calm,curios ce se intimpla int.drag-cornelia si drag – corina [nu-i prea inalta ?]..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *