Ce mai fac Danut si Carmen MPFM4

Ce mai fac Danut si Carmen MPFM4Danut si Carmen, doi dintre concurentii sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu, au avut o relatie cu urcusuri si coborasuri pe parcursul lunilor pe care le-au petrecut in casa.

La inceputul sezonului 4, Carmen nu a intrat in cercul de concurente favorite ale celui numit de colegii de competitie Zeus. Ramas fara alternativa dupa ce Raluca, fata pe care el a placut-o cel mai mult a format un cuplu cu Flavius, Danut s-a reorientat spre Carmen, de care s-a apropiat din ce in ce mai mult si a fortat formarea unui cuplu cu ea.

Desi inceputul relatiei era promitator, finalului anului 2014 i-a gasit certati pe cei doi tineri indragostiti. Dupa doar cateva saptamani, Danut a facut tot ce i-a putut sta in puteri pentru a o imbuna pe Carmen si chiar a reusit.

In primavara acestui an au stat separati, dar o noua impacare a venit aproape firesc. Nici de acesta data nu a fost insa lapte si miere in cuplul lor, desi cu putin timp de Marea Finala anuntau ca vor face pasul cel mare in ultima zi a sezonului 4.

Sfarsitul lunii iulie cei doi s-au separat, de acesta data toti avand impresia ca este o despartire definitiva. Daca pentru Carmen Marea Finala a fost doar un vis, Danut a reusit sa ajunga pana acolo, dar a fost eliminat chiar in acea seara de gala.

Dupa doar cateva zile de la iesirea din casa MPFM4, Danut a cautat-o pe Carmen cu un singur gand, acela de a relua povestea de dragoste ramasa fara sfarsit.

Imediat au aparut poze cu cei doi sarutandu-se. Acum, Danut si Carmen MPFM4 publica aproape zilnic poze in care par extrem de fericiti si impliniti.

Ce mai fac Danut si Carmen MPFM 4:

Dupa cateva zile de vacanta petrecuta in Romania, cei doi indragositit s-au hotarat sa mearga in excursie la Roma. In frumoasa capitala a Italiei, Danut si Carmen MPFM 4 au fost surprinsi in ipostaze tandre in apropierea celebrului Coloseum.

Poze cu Danut si Carmen MPFM4:
danut si carmen mireasa pentru fiul meu 4

danut si carmen mpfm 4

danut si carmen mpfm4

sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *