Ce mai fac Danut si Carmen MPFM4

Ce mai fac Danut si Carmen MPFM4Danut si Carmen, doi dintre concurentii sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu, au avut o relatie cu urcusuri si coborasuri pe parcursul lunilor pe care le-au petrecut in casa.

La inceputul sezonului 4, Carmen nu a intrat in cercul de concurente favorite ale celui numit de colegii de competitie Zeus. Ramas fara alternativa dupa ce Raluca, fata pe care el a placut-o cel mai mult a format un cuplu cu Flavius, Danut s-a reorientat spre Carmen, de care s-a apropiat din ce in ce mai mult si a fortat formarea unui cuplu cu ea.

Desi inceputul relatiei era promitator, finalului anului 2014 i-a gasit certati pe cei doi tineri indragostiti. Dupa doar cateva saptamani, Danut a facut tot ce i-a putut sta in puteri pentru a o imbuna pe Carmen si chiar a reusit.

In primavara acestui an au stat separati, dar o noua impacare a venit aproape firesc. Nici de acesta data nu a fost insa lapte si miere in cuplul lor, desi cu putin timp de Marea Finala anuntau ca vor face pasul cel mare in ultima zi a sezonului 4.

Sfarsitul lunii iulie cei doi s-au separat, de acesta data toti avand impresia ca este o despartire definitiva. Daca pentru Carmen Marea Finala a fost doar un vis, Danut a reusit sa ajunga pana acolo, dar a fost eliminat chiar in acea seara de gala.

Dupa doar cateva zile de la iesirea din casa MPFM4, Danut a cautat-o pe Carmen cu un singur gand, acela de a relua povestea de dragoste ramasa fara sfarsit.

Imediat au aparut poze cu cei doi sarutandu-se. Acum, Danut si Carmen MPFM4 publica aproape zilnic poze in care par extrem de fericiti si impliniti.

Ce mai fac Danut si Carmen MPFM 4:

Dupa cateva zile de vacanta petrecuta in Romania, cei doi indragositit s-au hotarat sa mearga in excursie la Roma. In frumoasa capitala a Italiei, Danut si Carmen MPFM 4 au fost surprinsi in ipostaze tandre in apropierea celebrului Coloseum.

Poze cu Danut si Carmen MPFM4:
danut si carmen mireasa pentru fiul meu 4

danut si carmen mpfm 4

danut si carmen mpfm4

sursa foto: facebook.com

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Ce mai fac Danut si Carmen MPFM4

 1. irina

  DANUT SI CARMEN au fost in croaziera 7 zile ,,au pornit din ROMA in data de 16 sept ,si sau intors dupa 6 zile la ROMA si in noaptea de 23 sau intors in ROMANIA ,,,ei sau mutat impreuna marti imediat dupa finala ,,Duminica au plecat la Mare pina vineri si de vineri pina luni au fost la BRASOV ,,si la munte ,,luni la fierbinti la mama lui ,,,

  Reply
 2. Dr agobete

  Danut cel mai inteligent concurent si sufletul editiei,iar Carmen cea mai corecta si fara compromisuri din competitie!
  Minunat cuplu si o spun cu admiratie!

  Reply
 3. irina

  Pacat ca nu au ajuns in finala ,,dar bine ca si-au dat seama ca nu pot unu fara altul ,,se iubesc mult ,,sint foarte fericiti ,,aseara am vorbit cu ei ,,Isi cauta de lucru ,,au ceva propuneri dar mai incearca ,,
  noapte buna ,,

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *