Ce mai fac Nicolae si Emilia din sezonul 5 MPFM!

emilia si nicolae mpfm 5Emilia și Nicolae, foștii concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, se plimbă în toată lumea. După ce câtcotaşii sau pariat că relația lor nu va rezista, Emilia și Nicolae le-au demonstrat tuturor că ei chiar se iubesc.

Emilia și Nicolae, foști concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, călătoresc în toată lumea și experimentează preparate ciudate. Cei doi îndrăgostiți au mâncat Churchkhela. Prietenii lor nu au ştiut ce reprezintă acest tip de mâncare, iar Emilia le-a explicat. ”Lui Nicolae îi palce, mie nu. Churchkhela este un șir lung de nuci (uneori și alune) întinse pe o sfoară, care sunt apoi înmuiate într-un amestec special pregătit de sucuri concentrate de struguri și puțină făină.”, a scris Emilia.

ce mananca nicolae si emilia mpfm 5

Toți susținătorii celor doi îndrăgostiți de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au mirat de felul în care arată și au întrebat unde se găsește așa ceva. ”Se găsesc în Turcia, Georgia, Grecia și mai sunt… Am terminat de făcut bagajele și ne luam zborul spre căsuța noastră”, a mai mărturisit Emilia de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Ce mai fac Nicolae si Emilia din sezonul 5 MPFM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *