Ce nu s-a vazut de la nunta Adrianei si a lui Valentin MPFM5! Ar putea fi geloasa Doamna T

nunta adriana si valentin mpfm 5Într-o înregistrare făcută în noaptea nunţii Adrianei şi a lui Valentin se observă cum mirele e luat la dans şi aproape „încolţit” de mai multe domnişoare, care încearcă să-l impresioneze cu mişcările lor. Înainte însă, au grijă să-i creeze impresia că el deţine controlul. Cel mai probabil, soţia lui alias Doamna T a văzut deja imaginile şi au avut o discuţie pe acest subiect.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. A fost un weekend de poveste pentru Adriana şi Valentin, câştigătorii sezonului cinci al reality-show-ului matrimonial. Cei doi şi-au unit destinele şi în faţa Lui Dumnezeu, iar pe lângă rude şi prieteni, aproape le-au fost Mireala Boureanu Vaida, care a venit împreună cu soţul său, dar şi mai multe foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Așa MESAJ EMOȚIONANT mai rar!!! Ce le-a urat Mirela Boureanu Vaida în ziua nunții Adrianei și lui Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Printre fostele participante ale competiţiei care au fost la nunta Adrianei şi a lui Valentin se numără: Liliana din sezonul cinci, Cristina și Natașa, dar și cealaltă Liliana, una dintre fostele concurente ale emisiunii din cel de-al doilea sezon. Într-un live făcut pe Facebook, mirele a fost asaltat de domnişoare pe ringul de dans, iar în imagini mireasa nu apare. În cele din urmă, Valentin părăseşte ringul de dans.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria.

Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea52 de cm și 3.780 kg.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana și Valentin Turcuman au câștigat sezonul cinci al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi foști concurenți ai reality-show-ului matrimonial s-au căsătorit religios pe astăzi, pe 12 noiembrie.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *